Handmade in Belgium – Handgemaakte kwaliteit

Een uniek tafeltje, een ambachtelijk gedraaid ijsje dat smaakt zoals vroeger of hippe one-of-a-kind babykleertjes. We zijn allemaal op zoek naar authentieke, handgemaakte en eerlijke producten. Dankzij het label Handmade in Belgium ben je er zeker van dat je Belgisch koopt. Want wie het HIB-label draagt, maakt eigen kwaliteitsproducten op kleine schaal. Hier, in ons land.

Juwelen Zee

Een 5-tal jaar creëer ik juwelen in mijn eigen stijl. In elk juweel ligt mijn liefde, mijn gevoel en mijn vakmanschap. Wie ze draagt, draagt die passie altijd bij zich. Het zijn mijn klanten die mij stimuleren om door te gaan.

Je kunt kiezen uit mijn collectie of je laat me iets nieuws ontwerpen. Omdat ik er mijn ziel inleg, zit er een duidelijke lijn in mijn collectie. Mijn juwelen zijn nooit seriewerk. Ze worden stuk voor stuk gecreëerd in mijn atelier aan huis, waar tevens ook mijn winkel is.

Juwelen Zee

Reppelerweg 75
3990 Peer
België

Zaakvoerder(s):
Marie Swennen
HIB Labelhouder sinds:
mei 2021
Productgroepen:
Accessoires
Volg ons via:

Producten

Products Full

Hangertje

Productgroep
Accessoires

Ringen

Productgroep
Accessoires

Kanten sieraad

Productgroep
Accessoires

Multi cultureel

Productgroep
Accessoires

Vingerafdruk

Productgroep
Accessoires

Oude juwelen

Productgroep
Accessoires
Workshops

Tijdens een 3-uur durende workshop creëer je een eigen juweel volgens de "verloren gietwasmethode". We werken met zachte was zodat je de mogelijkheid hebt vorm en structuur te brengen in je ontwerp. De creatie wordt daarna gegoten en afgewerkt in zilver. Er is ook de mogelijkheid om het juweeltje af te werken met parels, diamantjes of half- edelstenen.