Par Hazaar | Handmade in Belgium

Een uniek tafeltje, een ambachtelijk gedraaid ijsje dat smaakt zoals vroeger of hippe one-of-a-kind babykleertjes. We zijn allemaal op zoek naar authentieke, handgemaakte en eerlijke producten. Dankzij het label Handmade in Belgium ben je er zeker van dat je Belgische kwaliteit koopt. Want wie het HIB-label draagt, maakt eigen kwaliteitsproducten op kleine schaal. Hier, in ons land.

Par Hazaar

Par hazaar is een Belgisch juwelen- en decoratielabel opgericht in 2013 door Kathleen Schevenels. Geïnspireerd door Scandinavisch design ogen de creaties puur, stijlvol en tijdloos. Verrassend door zijn eenvoud!

Par hazaar is uniek vakmanschap. Alles is zelf ontworpen, met de hand gemaakt en gestyled in eigen atelier te Hasselt. De collectie is vervaardigd uit fijn kwalitatief leder, bewerkt of naturel. 

Par Hazaar

Gaarveldstraat 130
3500 Hasselt
België

Zaakvoerder(s):
Raf Eersels
Kathleen Schevenels
HIB Labelhouder sinds:
2020
Productgroepen:
Accessoires
Decoratie
Volg ons via:

Producten

handgemaakte lederen juwelen
woondecoratie met tuigleder
tapijten van schapenvachten

ik ben

KATHLEEN, BEZIELSTER VAN PAR HAZAAR, RAF IS MIJN LEVENSPARTNER EN SINDS KORT MIJN TEAMGENOOT. SAMEN ZIJN WIJ PAR HAZAAR. TWEE PERSONEN MET EEN PASSIE VOOR LEDER, NATUURLIJKE MATERIALEN EN EIGENTIJDS DESIGN. WIJ CREËREN VOOR JOU UNIEKE, STIJLVOLLE EN TIJDLOZE LEDERWAREN IN ONS EIGEN ATELIER

Believers in having a good time while doing what we love and we love what we do.

Par hazaar betekent

‘per toeval’ en zo is mijn collectie ook ontstaan. We schrijven 2013. Wat begonnen is met een kleine collectie lederen sleutelhangers is stilaan uitgegroeid tot een behoorlijke collectie juwelen, accessoires én woondecoratie. Bij de opstart van dit laatste komt Raf in beeld. We schrijven 2019. Qua concept is par hazaar enkel verkrijgbaar via homeparty en beperkt online. Geen verdeelpunten dus, waardoor je iets exclusief hebt!

onze handen

zijn ons ontwerp- en productieteam. Hoofdzakelijk ontwerp ik de hele par hazaarlijn, maak ik alle juwelen en neem ik ook de styling voor mijn rekening. De woondecoratie is Raf zijn terrein. Patronen worden zorgvuldig door hem gekozen, leders precies versneden en vakkundig met de hand ingenaaid en perfect afgewerkt tot een uniek item… especially for you!

onze ontwerpen

zijn tijdloos & uniek, onze vormgeving hoofdzakelijk rond & stylish en onze afgewerkte producten eigentijds & karaktervol… the perfect match! Geloof me, met een par hazaar creatie ontsnap je niet snel aan een ‘wauw’, ‘sjiek’, ‘hoe speciaal’ ‘dat heb ik nog niet vaak gezien’ compliment.

ons leder

is zorgvuldig gekozen en hoofdzakelijk vegetaal gelooid. Samen met de looiers gaan wij op zoek naar unieke, duurzame en karaktervolle kwaliteitsleders om zo een hoogwaardig eindproduct te kunnen afleveren. Met onze neus voor speciale leders geven we aan jouw item een bijzondere uitstraling!

Products Full
handgemaakte lederen juwelen

juwelen

 

Een collectie stijlvolle, unieke sieraden gemaakt in de beste leders, tijdloos ontworpen en handgemaakt. Zijn vaak ronde vormgeving en trendy kleurenpalet zorgen voor een prachtig eindresultaat, eigentijds en met een hoge aaibaarheidsfactor. Met een par hazaarjuweel ontsnapt niemand aan een mooi compliment! Twee keer per jaar is er een nieuwe collectie. 

Productgroep
Accessoires
woondecoratie met tuigleder

woondecoratie

Een eigentijdse, klassevolle collectie afgewerkt in 100% vegetaal gelooid rundleder, met prachtige croco print. Geen massaproductie maar puur vakmanschap, handgemaakt in eigen atelier. Alle items zijn ontworpen door Kathleen en hebben een unieke, vaak ronde vormgeving. Het leder wordt manueel gesneden, vakkundig met de hand ingenaaid en afgewerkt door Raf. Wij garanderen een hoogstaand kwalitatief product.

Voor een ‘WAUW’ of ‘AMAI’ effect in uw interieur!

Productgroep
Interieur
tapijten van schapenvachten

Schapenvacht patchwork tapijten

Prachtige handgemaakte patchwork tapijten. De vachten die wij gebruiken zijn van Europese oorsprong, met name IJsland. De mooie natuurlijke kleuren en de combinatie van kortwol, geschoren en langharige huiddelen zorgen voor een unieke uitstraling. De patchwork is zodanig samengesteld dat zowel de wittinten als de wit & grijstinten perfect bij elkaar passen.

Omdat het een natuurproduct is, samengesteld uit verschillende huiden & zijn organische vormen zijn de tapijten allemaal verschillend en daardoor uniek. Gelieve hier rekening mee te houden.

Productgroep
Decoratie