Handmade in Belgium – Handgemaakte kwaliteit

Een uniek tafeltje, een ambachtelijk gedraaid ijsje dat smaakt zoals vroeger of hippe one-of-a-kind babykleertjes. We zijn allemaal op zoek naar authentieke, handgemaakte en eerlijke producten. Dankzij het label Handmade in Belgium ben je er zeker van dat je Belgisch koopt. Want wie het HIB-label draagt, maakt eigen kwaliteitsproducten op kleine schaal. Hier, in ons land.

CO&CO Distillery

Co&Co Distillery is een familiebedrijf gesitueerd in Heers, met als corebusiness het distilleren van diverse fruitsoorten uit het landelijke Haspengouw. Daarbij zijn aandacht voor kwaliteit en een passie voor het ambacht van het distilleren onontbeerlijk. Co&Co Distillery beheert dan ook het volledige proces; van het telen van het fruit tot het bottelen van de flessen. Op die manier staat het familiebedrijf garant voor smaakvolle topproducten.

Ontdek het BLOSM-assortiment, een uitgebreid aanbod van zinnenprikkelende gins, jenevers en vermouth. Binnenkort voegen we daar nog een brandy en vodka aan toe! Komt het water je al in de mond? Hier selecteer je je favoriete product(en). Voor je het weet geniet je thuis van je selectie. Het enig wat jij moet doen? Kiezen!

 

CO&CO Distillery

Nieuwe Steenweg 229A
3870 Heers
België

Zaakvoerder(s):
Peter Coel
Productgroepen:
Lekker & lokaal
Volg ons via:

Producten

Products Full

Sweet Sensation

Productgroep
Lekker & lokaal

Maribelle

Productgroep
Lekker & lokaal

100% Apple jenever

Productgroep
Lekker & lokaal

Vermouth Gold

Productgroep
Lekker & lokaal

Vermouth Red

Productgroep
Lekker & lokaal