Nauwau | Handmade in Belgium

Een uniek tafeltje, een ambachtelijk gedraaid ijsje dat smaakt zoals vroeger of hippe one-of-a-kind babykleertjes. We zijn allemaal op zoek naar authentieke, handgemaakte en eerlijke producten. Dankzij het label Handmade in Belgium ben je er zeker van dat je Belgische kwaliteit koopt. Want wie het HIB-label draagt, maakt eigen kwaliteitsproducten op kleine schaal. Hier, in ons land.

Nauwau

​De materie is de dominante factor in het maakproces. Het ontwerpen van objecten wordt tot een minimum beperkt daar de bomen reeds een eigen vormentaal hebben. Deze wordt ten alle tijde gerespecteerd en dient als leidraad in het gehele denkproces. Door de gebreken der natuur te kadreren en te zien als unieke vormcomponenten komt een object tot stand waarin functionaliteit secundair is.

​Rayah Wauters (BE) richtte Atelier Nauwau op in 2013 samen met haar man en boomverzorger Niels Arnauts. Hun grootste doel was om zoveel mogelijk lokaal en verantwoord gekapte bomen te recupereren als grondstof.​ In 2018 herwerkte ze samen met haar zus en bedrijfspartner Shana Wauters de gehele bedrijfsfilosofie.

Nauwau

Oudestationsstraat 7
3806 Velm
België

Zaakvoerder(s):
Rayah Wauters
HIB Labelhouder sinds:
2019
Productgroepen:
Decoratie
Meer HIB
Volg ons via: