Home > Pers

2 HIB-ers een week lang Hof-leverancier bij Hof van Cleve

Sterrenchef Peter Goossens kiest elke dag voor ambachtelijke producten om op topniveau te kunnen koken en zijn gasten een fijne ervaring te garanderen. Zowel het interieur als de keuken van het Hof van Cleve ademen die ambachtelijke spirit en identiteit uit. Op vraag van ‘De Makers’ daagde Peter Goossens ambachtelijke ondernemers uit om iets te creëren dat hij kan gebruiken in het Hof van Cleve. Hij koos uit 117 inzendingen 4 winnaars waarvan 2 HIB-ers. Zij mogen zich een week lang “Hof”-leverancier noemen voor het Hof van Cleve.

 

De Cult Vegetainer van HIB-er Jean-Pierre Galeyn is een verhoogde moestuin voor verse groenten en kruiden. Gemaakt uit 3mm dik gegalvaniseerd staal en paddock hout. Zeer gebruiksvriendelijk en water resistent.

iso800_-_Unizo_HvC-122

 

Tafel Travers Envers van HIB-er Benjamin Van Maldeghem (Hout&Meubel)  is een elegante, tijdloze tafel. Je kiest zelf de houtsoort en het kleur om de tafel in je bestaand interieur in te passen.

iso800_-_Unizo_HvC-117

 

Sabi Seat van Eva Vandewalle i.s.m. Art Concept en Amuse van Regine Moreel gemaakt door mensen met een verstandelijke handicap in Mivalti vzw .

iso800_-_Unizo_HvC-120 iso800_-_Unizo_HvC-115

De 4 winnende producten en hun makers werden voorgesteld in SONS, ‘Shoes or no Shoes?’ Een museum dat drie exceptionele schoenencollecties toont in een uniek kader en zo ook aansluit bij ambacht en vakkennis. Het gebouw van hoogstaande architectuur in de velden van de Vlaamse Ardennen is eigendom van de schoenengroep Cortina.

iso800_-_Unizo_HvC-43