Handmade in Belgium – Handgemaakte kwaliteit

Een uniek tafeltje, een ambachtelijk gedraaid ijsje dat smaakt zoals vroeger of hippe one-of-a-kind babykleertjes. We zijn allemaal op zoek naar authentieke, handgemaakte en eerlijke producten. Dankzij het label Handmade in Belgium ben je er zeker van dat je Belgisch koopt. Want wie het HIB-label draagt, maakt eigen kwaliteitsproducten op kleine schaal. Hier, in ons land.

Image

Belgische ambacht,
speciaal voor jou

Kies je voor producten met het Handmade in Belgium-label, dan kies je voor producten die lokaal geproduceerd worden. Voor handgemaakt maatwerk op kleine schaal - door gepassioneerde ambachtslui met kennis van zaken. En met een personal touch, die het verschil maakt.
Ambachtslieden die het HIB-label willen krijgen, moeten daarom aan een lijstje met voorwaarden voldoen. 

Eén label, veel producten

Juwelen, beddengoed en kaasplanken. Gerookt rundsvlees, pralines en frikadellenkoek. Heel verschillende producten, maar met een overeenkomst: ze dragen allemaal het HIB-label. En hun makers zijn daar – terecht – fier op. Benieuwd naar meer handgemaakte producten? Of zoek je naar de drager van het HIB-label in je buurt? Op deze pagina zetten we alle labeldragers en hun producten voor jou op een rijtje.

Image