Handmade in Belgium – Handgemaakte kwaliteit

Een uniek tafeltje, een ambachtelijk gedraaid ijsje dat smaakt zoals vroeger of hippe one-of-a-kind babykleertjes. We zijn allemaal op zoek naar authentieke, handgemaakte en eerlijke producten. Dankzij het label Handmade in Belgium ben je er zeker van dat je Belgisch koopt. Want wie het HIB-label draagt, maakt eigen kwaliteitsproducten op kleine schaal. Hier, in ons land.

atelierO

atelierO is gespecialiseerd in het maken van steunzolen en orthesen op maat. Jan richtte het bedrijf meer dan 20 jaar geleden op, en intussen stapten zijn dochter Laure en zijn zoon Rogier ook mee in het bedrijf. We richten ons op 100% maatwerk en gaan voor elke patiënt opnieuw op zoek naar de beste oplossing. 

Laure Claes in het atelier
atelierO

Esperantolaan 7
3300 Tienen
België

Zaakvoerder(s):
Laure Claes
Rogier Caes
Jan Claes
HIB Labelhouder sinds:
2017
Productgroepen:
Accessoires
Meer HIB
Volg ons via:

Producten

drukmeting
rijglaarzen
Products Full
drukmeting
Steunzolen - Ganganalyse en drukmeting

Voor de steunzolen van atelierO kan u terecht bij Steunzoolpunt. De opmeting en de ganganalyse gebeuren in het ganganalysecentrum te Lubbeek of te Tienen. Doordat alle type steunzolen worden vervaardigd op een exacte 3D-kopie van de voet van de patiënt, richt Steunzoolpunt zich op 100% maatwerk. De materiaalkeuze en de opbouw van de steunzolen worden geoptimaliseerd in functie van het beoogde gebruik en de noden van de patiënt.

Productgroep
Meer HIB
rijglaarzen
Orthesen op maat

We streven er naar om elke patiënt zo goed mogelijk te helpen. Elke patiënt die we hier krijgen is steeds uniek. Daarom hebben we over de jaren een flexibel productieproces ontwikkeld, waarin elke stap kan geïndividualiseerd worden in samenspraak met de specialist geneesheer, om zo te komen tot een oplossing op maat van de patiënt.

Al onze orthesen en steunzolen worden vervaardigd op een exacte 3D-kopie, zodat het apparaat perfect aanpast. Dit 3D-model wordt bekomen aan de hand van een gipsmaatname. De verschillende materialen waaruit het apparaat is opgebouwd worden gevormd op dit 3D-model. De vorm, de materiaalkeuze en de opbouw van de verschillende lagen worden afgestemd op de specifieke noden van de patiënt.

Productgroep
Accessoires