Handmade in Belgium – Handgemaakte kwaliteit

Een uniek tafeltje, een ambachtelijk gedraaid ijsje dat smaakt zoals vroeger of hippe one-of-a-kind babykleertjes. We zijn allemaal op zoek naar authentieke, handgemaakte en eerlijke producten. Dankzij het label Handmade in Belgium ben je er zeker van dat je Belgisch koopt. Want wie het HIB-label draagt, maakt eigen kwaliteitsproducten op kleine schaal. Hier, in ons land.

ArtiJean

Met de basismixen van ArtiJean maak je snel en gemakkelijk zelf de lekkerste kroketten!

ArtiJean

Nijverheidstraat 26
8710 Wielsbeke
België

Productgroepen:
Lekker & lokaal
Volg ons via:

Producten

Products Full
Basismix voor kroketten

Met de basissen van ArtiJean maak je op een eenvoudige manier zelf kroketjes en garnaalkroketjes. Verkies je de klassieke kaaskroketten of verras je met ham- of veggie kroketjes? Bij de Basismix voor kroketten geven we enkele receptideetjes mee.

De ingrediënten die u nodig hebt zitten in de verpakking en via een simpel stappenplan kan u meteen aan de slag in de keuken! Per pakketje kan je acht grote kroketten maken.

Productgroep
Lekker & lokaal
Basismix voor Kaaskroketten

Met de basismix voor Kaaskroketten maakt u snel en gemakkelijk zelfgemaakte kaaskroketjes. 
De kaas waarmee wij werken is een heerlijke mengeling van Oud Brugge, Belegen Brugge en Nazareth kaas.

De ingrediënten die u nodig hebt zitten in de verpakking en via een simpel stappenplan kan u meteen aan de slag in de keuken! Per pakketje kan je acht grote kroketten maken.

Productgroep
Lekker & lokaal
Basismix voor Garnaalkroketten

Met de basismix voor Garnaalkroketten maakt u snel en gemakkelijk zelfgemaakte garnaalkroketjes. 

De ingrediënten die u nodig hebt zitten in de verpakking en via een simpel stappenplan kan u meteen aan de slag in de keuken! Voeg zelf nog verse garnalen toe. Per pakketje kan je acht grote kroketten maken.

Productgroep
Lekker & lokaal