Handmade in Belgium – Handgemaakte kwaliteit

Een uniek tafeltje, een ambachtelijk gedraaid ijsje dat smaakt zoals vroeger of hippe one-of-a-kind babykleertjes. We zijn allemaal op zoek naar authentieke, handgemaakte en eerlijke producten. Dankzij het label Handmade in Belgium ben je er zeker van dat je Belgisch koopt. Want wie het HIB-label draagt, maakt eigen kwaliteitsproducten op kleine schaal. Hier, in ons land.

Atelier Ferro

Uw ijzersterke tuincreaties volledig op uw maat!

Atelier Ferro

Kapelstraat 132
3550 Heusden-Zolder
België

Zaakvoerder(s):
Igor Mertens
Lynn Daniels
HIB Labelhouder sinds:
2014
Productgroepen:
Buitenleven
Volg ons via:

Producten

Draaipoort in 2 vleugels - model fijne horizontale kokers
Rustieke poort met "bloemen"

Al meer dan 30 jaar produceren we poorten en hekwerk. Na verschillende jaren in de onderneming gewerkt te hebben, besloot Igor Mertens, samen met zijn echtgenote Lynn Daniels in 2012 de zaak over te nemen. Er werd verder gewerkt aan deze bloeiende onderneming.  Nog steeds worden er met hart en ziel metalen poorten en herkwerk geproduceert. De productie gebeurt volledig op maat van de klant. Niet enkel de afmetingen moeten juist zijn, ook het model en kleur moet aansluiten bij de woning en tuin. Voor ons is het zeer belangrijk de klant centraal te stellen. Wij luisteren naar uw wensen, vullen die aan met onze expertise en komen zo tot het gewenste resultaat. De poort plaatsen en automatiseren doen we ook in eigen beheer.

Bent u ook op zoek naar een brievenbus, een bloembak of andere metaalwerken voor de tuin? Op ons kan u rekenen, onze poort staat voor u open! Wij creëren het voor in in ijzersterke metaal! 

Products Full
Draaipoort in 2 vleugels - model fijne horizontale kokers

poort fijne koker vertikaal

Draaipoort in 2 vleugels in koker 20x20x2 met ondergrondse automatisering. 

Poort kan ook in enkele vleugel of als schuifpoort uitgevoerd worden.

Geheel gegalvaniseerd en gepoederlakt in RALkleur naar keuze

Productgroep
Buitenleven
Rustieke poort met "bloemen"

Rustieke poort

Rustieke poort met 3 platte latten, onderaan korte kokers met punt, bovenaan kokers met punt die krul volgen. In het midden van elke poortvleugel werden 3 bloemen geplaatst.

Punten zijn vrij te kiezen. Ook bloemen kunnen aangepast worden.

Poort is volledig maatwerk, voorzien van slot, klink en grendel. Er is ook een mogelijkheid om de poort te automatiseren. 

Geheel gestraald, gemetalliseerd en gepoederlakt in RALkleur naar keuze. 

Aansluitend hekwerk in dezelfde stijl.

Productgroep
Buitenleven