Handmade in Belgium – Handgemaakte kwaliteit

Een uniek tafeltje, een ambachtelijk gedraaid ijsje dat smaakt zoals vroeger of hippe one-of-a-kind babykleertjes. We zijn allemaal op zoek naar authentieke, handgemaakte en eerlijke producten. Dankzij het label Handmade in Belgium ben je er zeker van dat je Belgisch koopt. Want wie het HIB-label draagt, maakt eigen kwaliteitsproducten op kleine schaal. Hier, in ons land.

Avaros NV

AVAROS MEUBELFABRIEK staat voor de 2de generatie meubelmakers sinds 1968 eigen productie van hoogwaardige interieurs, op maat gemaakt in eigen fabriek in België.

Alle modellen zijn eigen ontwerp en gemaakt uit Franse eik, wij ontwerpen uw interieur op maat en naar Uw gevoel, graag staan wij paraat met onze vakkennis.

Wij ondersteunen U ook graag met advies voor een totale inrichting die gaat van opmeten en plannen, tot leveren en plaatsen van zowel kasteelparket als oude verweerde plankenvloeren. Ook ingebouwde kasten worden in onze productie gemaakt precies naar uw wensen.

Het maken en plaatsen van exclusieve binnendeuren met een eigentijds klassevol beslag. Kamerhoge boisserie, lambriseringen, tafels, dressing, keuken ... kortom al het eigentijdse en traditionele meubelwerk.

 

 

Avaros NV

Slachthuisstraat 18
9900 Eeklo
België

Zaakvoerder(s):
Filip Van Autreve
HIB Labelhouder sinds:
2018
Productgroepen:
Interieur
Meer HIB
Volg ons via:

Producten

aanvoer hout
dressing op maat volgens wensen van de klant
kasten, stoelen, tafel
Products Full
aanvoer hout

productie

Productgroep
Interieur
dressing op maat volgens wensen van de klant

dressing

Productgroep
Interieur
kasten, stoelen, tafel

inrichting

Productgroep
Interieur