Handmade in Belgium – Handgemaakte kwaliteit

Een uniek tafeltje, een ambachtelijk gedraaid ijsje dat smaakt zoals vroeger of hippe one-of-a-kind babykleertjes. We zijn allemaal op zoek naar authentieke, handgemaakte en eerlijke producten. Dankzij het label Handmade in Belgium ben je er zeker van dat je Belgisch koopt. Want wie het HIB-label draagt, maakt eigen kwaliteitsproducten op kleine schaal. Hier, in ons land.

Bon Appetine

Bij Bon appetine kun je terecht voor heerlijke pralines, truffels, melocakes, Gaverse streekproducten, confiserie en een lekker kopje koffie, latté,...en nog heel veel ander lekkers.

Iedere zondag wafelnamiddag!

Sfeerfoto_BonAppetine
Bon Appetine

Onderstraat 108
9890 Gavere
België

Zaakvoerder(s):
Ineke Demeyer
HIB Labelhouder sinds:
30/09/2023
Productgroepen:
Lekker & lokaal
Volg ons via:

Producten

Gaverse Valeirkes
Flupkes
ValeirPralines
FLupkes
BrusselseWafels
ChocoSticks

Bon appetine, een zaak met smaak!

De titel spreekt voor zich…

Voor wie houdt van lekkers is dit een topadresje.

Deze smaakvol ingerichte zaak biedt heel wat lekkers aan:

lokale producten, geschenkpakketten, pralines, truffels, snoepen,…

Daarnaast kan u zich ook rustig settelen in het aangename “vintage” interieur om te keuvelen bij een heerlijke koffie en een verse pannenkoek of Brusselse wafel.

 

Er wordt voornamelijk gewerkt met lokale leveranciers, zoals Koffiebranderij Ooja, Christiana bronnen, brouwerij Contreras, …

Dus wie houdt van aangenaam genieten,  kom gerust eens langs!

 

Openingsuren

dinsdag t.e.m. vrijdag van 10u tot 17u

zaterdag van 9u tot 17u

zondag van 13u tot 17u

Iedere zondag wafelnamiddag!

Products Full
Gaverse Valeirkes
Gaverse Valeirkes

De Gaverse Valeirkes zijn knapperige koekjes op  smaak gebracht met hazelnoten, amandelen en citroenschil. Voorgesteld door bakker Kris Demeyer op 31 mei 1994. Het koekje kreeg de vorm van “de Valeir” de volkse naam van de krijger in de tuin van het gemeentehuis te Gavere ter herdenking van de Slag bij Gavere in 1453. Erkend als Vlaams traditioneel Streekproduct op 21 februari 2023.

Productgroep
Lekker & lokaal
Flupkes
Gaverse Flupkes

De Gaverse Flupkes zijn ronde speculaaskoekjes met een onderlaagje van fijne amandelschilfers. Het koekje is voorgesteld door bakker Kris Demeyer op 15 december 1994. In de koek is er een afdruk te zien van de fontein op de markt in Gavere die sinds 1781 onophoudelijk water spuit.

Productgroep
Lekker & lokaal
ValeirPralines
Gaverse chocolade Valeirkes

Deze Valeir-pralines uit Gavere werden vervaardigd uit belgische chocolade naar een recept van de Gaverse banketbakker Kris Demeyer. De praline kreeg de vorm van "de Valeir", de volkse naam voor de krijger van het standbeeld in de tuin van het gemeentehuis te Gavere

Productgroep
Lekker & lokaal
FLupkes
Gaverse Flupke caraque

Het Gavers chocolade Flupke is een ‘caraque’ van Belgische kwaliteitschocolade. Het toont de afdruk van de fontein op de benedenmarkt, samen met Valeir, een bekend monument van Gavere. De fontein is een uniek geklasseerd monument, waaruit sinds 1781 onophoudelijk water spuit. Het chocolaatje, verkrijgbaar in witte, in melkchocolade en fondant, is een zoet idee van bakker Kris Demeyer.

Productgroep
Lekker & lokaal
BrusselseWafels
Brusselse wafels

Geniet iedere zondag van 13u tot 17u van onze heerlijke Brusselse wafels

Productgroep
Lekker & lokaal
ChocoSticks
Chocosticks

Ontdek onze Choco Sticks!

Roer het chocoladeblokje in warme melk, en voilà, geniet van pure zaligheid. Geniet van smaken zoals melkchocolade, fondantchocolade of ga voor de perfecte balans met onze mix, compleet met marshmallows! Verwen jezelf en laat de winterse gezelligheid beginnen!

Productgroep
Lekker & lokaal