Handmade in Belgium – Handgemaakte kwaliteit

Een uniek tafeltje, een ambachtelijk gedraaid ijsje dat smaakt zoals vroeger of hippe one-of-a-kind babykleertjes. We zijn allemaal op zoek naar authentieke, handgemaakte en eerlijke producten. Dankzij het label Handmade in Belgium ben je er zeker van dat je Belgisch koopt. Want wie het HIB-label draagt, maakt eigen kwaliteitsproducten op kleine schaal. Hier, in ons land.

Boven Yvo nv

Boven Yvo: uw aluminium ramen en deuren vakman.

Boven Yvo nv Aluminium Ramen en Deuren
Boven Yvo nv

Doornpark 59
9120 Beveren
België

Zaakvoerder(s):
Tom Boven
Wim Boven
HIB Labelhouder sinds:
2019
Productgroepen:
Buitenleven

Producten

Hi-Finity Minimal Windows

Hi-Finity

Minimalistisch schuifraam met hoge isolatiegraad

Omdat de profielen volledig kunnen worden weggewerkt in vloer en muren, resulteert het Hi-finity schuifsysteem in transparante oppervlaktes met een slank en elegant design. De combinatie van een uitstekende isolatiegraad en een minimalistische look maakt van de Hi-Finity de oplossing voor hedendaagse architectuur met oog voor energiezuinigheid. 

Hi-Finity is uitvoerbaar met dubbele en drievoudige beglazing en kan zware glasgewichten dragen. Voor een optimaal gebruikscomfort kan je ook kiezen voor een gemotoriseerd schuifsysteem

Het Hi-Finity schuifraam bestaat eveneens als hoekoplossing. De openschuivende hoek zorgt voor een optimale buitenbeleving omdat geen hoekprofiel het zicht of de doorgang belemmert.

Boven Yvo is voor dit product erkend fabrikant en plaatser.

Products Full
Hi-Finity Minimal Windows
Reynaers HI-Finity Minimal Window
Productgroep
Buitenleven