Handmade in Belgium – Handgemaakte kwaliteit

Een uniek tafeltje, een ambachtelijk gedraaid ijsje dat smaakt zoals vroeger of hippe one-of-a-kind babykleertjes. We zijn allemaal op zoek naar authentieke, handgemaakte en eerlijke producten. Dankzij het label Handmade in Belgium ben je er zeker van dat je Belgisch koopt. Want wie het HIB-label draagt, maakt eigen kwaliteitsproducten op kleine schaal. Hier, in ons land.

Busy Bee Liz

Gepersonaliseerde geschenken

Busy Bee Liz

Omer de Vidtslaan 17A
1760 Roosdaal
België

Zaakvoerder(s):
Leslie Van Cotthem
Productgroepen:
Accessoires
Textiel

Producten

Over Busy Bee Liz

Ik ben Leslie, het gezicht achter Gifts Busy Bee Liz.

Van kinds af aan was ik al geïnteresseerd in het naaien en zelf kledij ontwerpen. Ik leerde het stikken kennen door mijn mama Rita, zij was altijd mijn grote steun en toeverlaat. Zij was een vechter en toen ze overleed was dit voor mij een teken dat ik niet mocht opgeven en mijn grote droom moest trachten waar te maken. Daarom wil ik mijn passie nu heel graag met jullie delen.

Wat kan ik voor je doen?

Naast stoffen en afgewerkte kleding, ben ik mijn ontwerpideeen gaan omzetten naar gepersonaliseerde artikelen. Dit dmv lasersnijden, lasergraveren en UV print. Dankzij een fijne samenwerking met Nick van The Laser Factory kan ik heel wat aanbieden en moet ik mij niet binden aan de basic artikelen die je overal vindt. Door alle apparatuur dat ze ter beschikking hebben, kan ik zelfs drukwerk leveren.​

Voor de handgemaakte kleding krijg ik ondersteuning van Iryna, mijn rechterhand voor wat betreft het naaien. ​

We gaan in de toekomst vooral op bestelling werken, enkel onze Baby box, Darts, DIY pakketten zullen constant aangevuld worden.