Handmade in Belgium – Handgemaakte kwaliteit

Een uniek tafeltje, een ambachtelijk gedraaid ijsje dat smaakt zoals vroeger of hippe one-of-a-kind babykleertjes. We zijn allemaal op zoek naar authentieke, handgemaakte en eerlijke producten. Dankzij het label Handmade in Belgium ben je er zeker van dat je Belgisch koopt. Want wie het HIB-label draagt, maakt eigen kwaliteitsproducten op kleine schaal. Hier, in ons land.

Craft-B

Als hout uniek mag zijn!

Foto @ Craft-B
Craft-B

Albatrosdreef 36
2960 Brecht
België

Zaakvoerder(s):
Dirk Breens
Marina Boutmans
Productgroepen:
Buitenleven
Interieur
Volg ons via:

Producten

foto van verschillende tafels

Dirk Breens heeft bijna zijn volledige professionele leven als verkoper gewerkt. Hout bewerken deed hij met passie voor familie en vrienden. Trappen, poorten, kasten, wanden, het kon allemaal.

Toen architect, designer, Louise Davies van Box-9 Design Ltd. uit Londen, haar oog liet vallen op zijn ambachtelijke en duurzame werkwijze, liep deze hobby stilaan uit de hand. Craft-B werd opgericht.

Dirk is ondertussen een selfmade houtbewerker met oog voor detail, duurzaamheid en kwaliteit. Ook metaal en steen worden door hem bewerkt om met het hout te combineren.

Vanuit ecologisch standpunt verzekeren de ambachtelijke manier van werken en de recuperatie van het hout een zo klein mogelijke voetprint voor het milieu.

Omdat Dirk meestal in het atelier aan het werk is, neemt Marina Boutmans, zijn echtgenote, het secretariaat voor haar rekening. Op die manier wordt een vlot contact met de klant verzekerd.

Products Full
foto van verschillende tafels

Tafels op maat

Elke tafel bij Craft-B is uniek. Elke houtsoort, afmeting, vorm en uitstraling is mogelijk. Wij zoeken samen met onze klanten naar de perfecte tafel voor binnen of buiten. 

Voor interieurdesigners werken we graag op plan, opdat hun idee wordt uitgevoerd zoals ze het in gedachten hadden.  

Productgroep
Interieur