Craft Industries-Glasatelier | Handmade in Belgium

Een uniek tafeltje, een ambachtelijk gedraaid ijsje dat smaakt zoals vroeger of hippe one-of-a-kind babykleertjes. We zijn allemaal op zoek naar authentieke, handgemaakte en eerlijke producten. Dankzij het label Handmade in Belgium ben je er zeker van dat je Belgische kwaliteit koopt. Want wie het HIB-label draagt, maakt eigen kwaliteitsproducten op kleine schaal. Hier, in ons land.

Craft Industries-Glasatelier

Slow Design met GLAS en LOOD.

 

Glasramen hoeven niet altijd een gesloten vorm te hebben.
Craft Industries-Glasatelier

Frederik Burvenichstraat 171
9050 Gent
België

Zaakvoerder(s):
Veerle Verschooren
HIB Labelhouder sinds:
2015
Productgroepen:
Interieur
Volg ons via:

Producten

Elegante spiegel in 2 formaten.

Veerle Verschooren ontwerpt met glas en lood, even boeiende materialen als goud, hout, metaal, textiel, kunststof of papier, maar met een soms (onterecht) oubolliger imago. Haar werk toont dat er ook frisse, hedendaagse ontwerpen kunnen uitgevoerd worden met deze boeiende eeuwenoude techniek. Een goed glasraam bevat kleur, licht, textuur en grafische patronen. Al die elementen geven een extra dimensie aan jouw interieur.

Products Full
Elegante spiegel in 2 formaten.

Retrospekt-spiegel

Deze elegante spiegel bestaat uit spiegelglas, gekleurd niet-transparant glas en gelakt staal. Ze is verkrijgbaar in 2 lengtes: 174 cm en 105 cm. De kleur van het glas kan aangepast worden aan de ruimte waar de spiegel komt te hangen. De spiegel hangt op aan één punt. Ze kan ook horizontaal hangen. We werken hiervoor op bestelling.

Ontwerp en realisatie: Veerle Verschooren en Tim Baute

Productgroep
Interieur