DECA interieur | Handmade in Belgium

Een uniek tafeltje, een ambachtelijk gedraaid ijsje dat smaakt zoals vroeger of hippe one-of-a-kind babykleertjes. We zijn allemaal op zoek naar authentieke, handgemaakte en eerlijke producten. Dankzij het label Handmade in Belgium ben je er zeker van dat je Belgische kwaliteit koopt. Want wie het HIB-label draagt, maakt eigen kwaliteitsproducten op kleine schaal. Hier, in ons land.

DECA interieur

Interieur maatwerk

Op maat gemaakte keuken in prachtige balkenfineer en zwarte detaills
DECA interieur

Kortemarkstraat 105
8810 Lichtervelde
België

Zaakvoerder(s):
Sharon Mortelé
Bart Calis
Philippe Calis
HIB Labelhouder sinds:
2019
Productgroepen:
Interieur
Volg ons via:

Producten

Keuken in notelaar
Maatwerk wandkast onder schuin dak met nisjes in multiplex en ingewerkte barkast met LED verlichting
Haardwand in betonplex gecombineerd met zwarte lamellen
Badkamer in massief hout met life-edge intact.
Dressingkast in structuurlak met eiken grepen

DECA Interieur heeft sinds 1990 een passie voor interieur. Een familiebedrijf gevestigd in Lichtervelde, West-Vlaanderen, dat kwaliteit en vakmanschap hoog in het vaandel draagt. DECA kwaliteit betekent:  Alles word in eigen atelier vervaardigd van klassiek tot design. Vakmanschap tegen een eerlijke prijs. Wij hebben oog voor details en werken ons product tot in de puntjes uit. Geen standaardisering, alles is door ons op maat gemaakt. Uw ideeën worden bovendien ondersteund door een prachtige 3D presentatie, uitgevoerd door onze eigen interieurontwerpster.  Als interieurspecialist onderscheiden we ons bovendien in een kwalitatieve afwerking van ons product. Ook de algemene verbouwingswerken nemen we graag onder de vleugels. Dat betekend dat wij instaan voor bvb. het ontwerpen en vervaardigen van uw nieuwe keuken maar ook totaalconcept aanbieden. Wij zorgen indien gewenst voor alle inbouwtoestellen, sanitaire- en elektriciteitswerken. DECA Interieur beschikt over een kwaliteitsvol netwerk van vakmannen uit de streek die ons ondersteunen in de uitvoering van uw project. Ook voor de inrichting van uw woning kan u bij ons terecht. Wij verzorgen dus uw concept van A tot Z, van meubelmaatwerk tot alle binnen-schrijnwerk en verbouwingswerken. Met onze eigen interieurontwerpster maken we voor u een prachtig 3D ontwerp om vervolgens uw interieur tot in de puntjes uit te werken.

Laat u inspireren op onze website door een kijkje te nemen in onze realisaties. Keuken, haardwand, badkamer, dressing, ... van klassiek tot design.  

Aarzel niet om vrijblijvend een afspraak met ons te maken.

Products Full
Keuken in notelaar

Keuken

Een keuken is de draaischijf van het gezin waar veel tijd wordt in doorgebracht. We voeden er onze kinderen in op, we houden er een romantisch diner, ontvangen gasten, kortom, zonder keuken zou een huis geen thuis kunnen zijn. Bij de aankoop van een nieuwe keuken moet u echter met veel dingen rekening houden. Wanneer we een keuken voor u ontwerpen, zorgen we ervoor dat deze 100% bij uw wensen en uw budget past. We stellen onze eigen ideeën voor en creëren, samen met u, een keuken op uw maat gemaakt. We zorgen er voor dat we top kwaliteit leveren met oog voor detail, die ook praktisch en sfeervol is. Bij ons kan u vertrouwen op een jarenlange ervaring in het plaatsen van Keukens in nieuwbouw- en renovatiewoningen. Vanaf het ontwerp van uw keuken tot de installatie van uw inbouwtoestellen en het plaatsen van uw meubelen is de inrichting van uw keuken bij DECA Interieur in goede handen. Wij nemen indien gewenst de coördinatie van uw volledige project op ons en zo krijgt u een complete renovatie zonder zorgen met slechts één aanspreekpunt.

Productgroep
Interieur
Maatwerk wandkast onder schuin dak met nisjes in multiplex en ingewerkte barkast met LED verlichting

Living en eetkamer

Wanneer we ons willen ontspannen, nadat we alle dagtaken hebben volbracht, willen we dit doen in een sfeervolle en aangename omgeving. Een living moet dan ook een gezellige plaats zijn binnen in uw thuis. Het is een toevluchtsoord na alle bezigheden van de dag. Kleuren, texturen en compositie zorgen er voor dat uw geest zich kan ontspannen. Wij vervaardigen al onze maatkasten in eigen atelier en zorgen, indien nodig, voor bijpassende tafel en inrichting.

Productgroep
Interieur
Haardwand in betonplex gecombineerd met zwarte lamellen

Haardwand

Wanneer het buiten wat kouder wordt is er niks zo gezellig als een knetterend vuurtje om u bij te verwarmen. Of het nu een gashaard is of een haard die gestookt wordt met hout, wij zorgen voor de totaalrealisatie van uw project en uiteraard perfect op maat gemaakt. Bij ons kan u vertrouwen op een jarenlange ervaring op in inrichten van Haarden en/of TV wanden in nieuwbouw en renovatiewoningen.  Wij nemen indien gewenst de coördinatie van uw volledige project op ons en krijgt u een complete renovatie zonder zorgen en met slechts één aanspreekpunt.

Productgroep
Interieur
Badkamer in massief hout met life-edge intact.

Badkamer

De badkamer is dikwijls een van de kleinere ruimtes in huis. Toch is dit een plaats die u elke dag verschillende keren benut. Daarom is het voor ons belangrijk dat de ruimte niet overvol toont, zonder daarbij nuttige opbergruimte te verliezen. Bij ons kan u vertrouwen op een jarenlange ervaring op in het plaatsen van badkamers in nieuwbouw en renovatiewoningen. Vanaf het ontwerp van uw badkamer tot de installatie van uw sanitair en het plaatsen van uw meubelen is de inrichting van uw badkamer bij DECA Interieur in goede handen. Wij nemen indien gewenst de coördinatie van uw volledige project op ons en krijgt u een complete renovatie zonder zorgen en met slechts één aanspreekpunt.

Productgroep
Interieur
Dressingkast in structuurlak met eiken grepen

Dressing en slaapkamer

Uw slaapkamer is de plaats waar u alle spanningen van de dag van zich afwerpt en u zich klaar maakt om te gaan slapen. Deze ruimte moet rust uitstralen, zodat u zich volledig kan ontspannen. Voor u de ogen sluit kan u genieten van de gezellige warme sfeer die onze slaapkamers bieden. Bij het ontwerpen van een dressing zijn er verschillende mogelijkheden. U kan de ruimte invullen met kasten en zo een afgesloten kamer creëren, of u kan een leuke combinatie maken met een bureau of een slaapkamer. We helpen u zoeken naar de ideale combinatie voor uw thuis. Gebruiksvriendelijkheid en praktische elementen staan hierbij vooraan in ons lijstje.

Productgroep
Interieur