Handmade in Belgium – Handgemaakte kwaliteit

Een uniek tafeltje, een ambachtelijk gedraaid ijsje dat smaakt zoals vroeger of hippe one-of-a-kind babykleertjes. We zijn allemaal op zoek naar authentieke, handgemaakte en eerlijke producten. Dankzij het label Handmade in Belgium ben je er zeker van dat je Belgisch koopt. Want wie het HIB-label draagt, maakt eigen kwaliteitsproducten op kleine schaal. Hier, in ons land.

Dolce Donut

Vers gebakken en gepersonaliseerde donuts

Dolce Donut

Rooien 70C
9280 Lebbeke
België

Zaakvoerder(s):
Dominique De Jonge
HIB Labelhouder sinds:
09/09/2022
Productgroepen:
Lekker & lokaal
Volg ons via:

Producten

Onze “medium size”donuts worden ‘s morgens vroeg gebakken om zo vers mogelijk op uw bord te belanden ! Bezoek onze webshop en maak uw keuze uit ons ruim assortiment ! Is de keuze te groot , dan kies je gewoon een door ons samengesteld assortiment. (Op zondag en maandag kan er enkel afgehaald worden te Wieze)

Wij zijn tevens gespecialiseerd in het maken van donuts met een  persoonlijke toets , zo zijn onze donuts steeds uniek! U geeft ons de naam, leeftijd, thema van het feestje door en wij maken er unieke donuts van .

Ook voor bedrijven werken wij graag iets unieks uit. Wij zorgen ervoor dat de donuts voorzien worden van uw bedrijfslogo alsook in de kleuren door u gekozen.

Wil je graag een originele en lekkere traktatie, bezoek dan snel onze webshop. (zeker aanduiden of u deze komt afhalen of deze geleverd moeten worden)