Handmade in Belgium – Handgemaakte kwaliteit

Een uniek tafeltje, een ambachtelijk gedraaid ijsje dat smaakt zoals vroeger of hippe one-of-a-kind babykleertjes. We zijn allemaal op zoek naar authentieke, handgemaakte en eerlijke producten. Dankzij het label Handmade in Belgium ben je er zeker van dat je Belgisch koopt. Want wie het HIB-label draagt, maakt eigen kwaliteitsproducten op kleine schaal. Hier, in ons land.

ELPI FOOD

Slagerij Traiteur De Wilde, een familiale slagerij waar mijn broer Pieter en ik met passie werken. Onze slagerij staat bekend om vakmanschap en kwaliteit. We hebben een uitgebreid assortiment aan vleesproducten, maar we zijn vooral bekend om onze ambachtelijk huisgemaakte paté's.

Wat onze slagerij uniek maakt, is ons gebruik van het ras brasvar varken. Dit bijzondere varkensras staat bekend om zijn uitstekende vleeskwaliteit en smaak, en we weten dit optimaal te benutten om heerlijke paté's te maken. Met behulp van traditionele recepten en moderne technieken creëren we ambachtelijke paté's van de hoogste kwaliteit.

Naast onze paté's bieden we ook een breed scala aan andere vleesproducten aan, zoals vers vlees, vleeswaren en bereide gerechten. We streven ernaar om onze klanten te voorzien van verse en hoogwaardige producten, waarbij we altijd aandacht hebben voor de herkomst en traceerbaarheid van het vlees.

Kortom, Slagerij Traiteur De Wilde is een familiebedrijf waar vakmanschap, kwaliteitsvlees en ambachtelijk bereide paté's centraal staan. Met ons gebruik van het ras brasvar varken en ons brede assortiment aan vleesproducten bieden we onze klanten een unieke en smaakvolle ervaring bij het kiezen van hun vleeswaren.

paté 1
ELPI FOOD

Pontstraat 36
9831 Deurle
België

Zaakvoerder(s):
Jente De Wilde
Pieter De Wilde
HIB Labelhouder sinds:
01/06/2023
Productgroepen:
Lekker & lokaal
Volg ons via:

Producten

paté grand mère
Products Full
paté grand mère
paté grand mère

Paté grand mère, 

Van kop tot staart, verse tuinkruiden, ajuin en look. Zoals vroeger, maar dan nu.

Een ode aan de grootmoeder, haar keuken, de noeste arbeid in de moestuin en de smaak weleer.

Bedankt oma!

Productgroep
Lekker & lokaal