Handmade in Belgium – Handgemaakte kwaliteit

Een uniek tafeltje, een ambachtelijk gedraaid ijsje dat smaakt zoals vroeger of hippe one-of-a-kind babykleertjes. We zijn allemaal op zoek naar authentieke, handgemaakte en eerlijke producten. Dankzij het label Handmade in Belgium ben je er zeker van dat je Belgisch koopt. Want wie het HIB-label draagt, maakt eigen kwaliteitsproducten op kleine schaal. Hier, in ons land.

EMTS Steeldesign
EMTS Steeldesign

De Kalkaert 18
8430 Middelkerke
België

Zaakvoerder(s):
Kristof Syryn
HIB Labelhouder sinds:
2019
Productgroepen:
Buitenleven
Decoratie
Interieur

Producten

stalen deuren op maat

Zaakvoerder Kristof Syryn heeft reeds jarenlang ervaring in verfijnd lassen, mechanisatie, motorisatie, residentiële elektriciteit, verlichting en industriële bordenbouw. Hij bundelt dan ook graag zijn kennis en vakmanschap om samen met u tot het totaalconcept op maat van uw woning of bedrijf te komen en u zo van dienst te zijn!

De service van EMTS steeldesign berust steeds op 3 basisprincipes. Deze worden bij alle uitgevoerde werken steeds gerespecteerd, want alleen dan voldoet ons vakwerk aan de door ons vooropgestelde kwaliteitseisen.

  • Vakwerk op maat met oog voor detail
  • Van ontwerp tot creatie, plaatsing en indienststelling
  • Kwalitatief, duurzaam en tijdloos
Products Full
stalen deuren op maat
Stalen ramen en deuren op maat | opritpoorten

STALEN RAMEN EN DEUREN / OPRITPOORTEN

MAATWERK BINNEN EN BUITEN | TOEGANGSCONTROLE | AUTOMATISERING
DE EYECATCHER OP MAAT VOOR UW INTERIEUR

Stalen schrijnwerk geeft uw interieur dé extra uitstraling. Het is niet enkel een eyecatcher in je huis of kantoor, maar is ook functioneel, tijdloos en duurzaam. Naast stalen deuren en ramen zijn ook talloze andere afwerkingen of uitvoeringen in staal op maat van uw interieur mogelijk.

De fijne en elegante afwerking met strakke lijnen en grote of kleine glaspartijen in combinatie met de robuustheid van het staal maken de mogelijkheden voor een (pivoterende) binnendeur of schuifdeur eindeloos. Een meerwaarde voor elke woning of kantoor, zowel bij renovatie als nieuwbouw. Elke deur is uniek. Daarom worden ook alle deuren door EMTS steeldesign gemaakt. Er wordt gebruik gemaakt van duurzame en isolerende beglazing passend bij zowel het ontwerp als bij de woning/het kantoor.

HET TOTAALCONCEPT OP MAAT VOOR UW OPRITPOORT

Voor elke oprit of doorgang bestaat de gepaste oplossing. Bij schuifpoorten kunt u kiezen tussen een zwevende of dragende constructie. Bij draaipoorten kan gekozen worden voor 1 of 2 vleugels, in functie van de te overbruggen afstand.

Daarnaast is de materiaalkeuze zeer belangrijk bij het kiezen en ontwerpen van een (automatische) poort. Zowel bij houten als metalen poorten kan een brievenbusconsole op maat worden ingebouwd.

Bezorg u en uw gezin een veilig en comfortabel gevoel met de gewenste uitstraling en stijl. Door uw opritpoort te automatiseren kunt u op elk moment met één druk op de knop uw tuin of bedrijf afsluiten. Het is eveneens belangrijk om enkel toegang te geven aan bezoekers na een mondelinge en visuele controle. Wij integreren het aangepaste spreeksysteem parlofonie of een combinatie met zichtstysteem videofonie in uw poort, dit met bijkomende geavanceerde opties volgens uw wensen

EMTS steeldesign voorziet u van de juiste informatie, maakt een ontwerp en begeleidt u stap voor stap om tot een duurzaam en tijdloos resultaat te komen op maat van ùw oprit.

AWARDS

WINNER SHOP DESIGN AWARDS 2018 category Showroom Store by PMG | nieuwe showroom Seru Resto Service in Aalter

Productgroep
Interieur