Handmade in Belgium – Handgemaakte kwaliteit

Een uniek tafeltje, een ambachtelijk gedraaid ijsje dat smaakt zoals vroeger of hippe one-of-a-kind babykleertjes. We zijn allemaal op zoek naar authentieke, handgemaakte en eerlijke producten. Dankzij het label Handmade in Belgium ben je er zeker van dat je Belgisch koopt. Want wie het HIB-label draagt, maakt eigen kwaliteitsproducten op kleine schaal. Hier, in ons land.

Ganda

Voor de productie van Ganda Ham worden slechts 3 ingrediënten gebruikt: Belgisch varkensvlees, zeezout en... tijd, Er worden geen bewaarmiddelen, smaak- of kleurstoffen toegevoegd. Het ambachtelijke proces gebeurt nog steeds volgens eeuwenoude traditie waarbij de hammen minimum 10 maanden tijd krijgen om te rijpen. In het familiebedrijf werken onze gepassioneerde medewerkers nog dagelijks op artisanale wijze. Ganda Ham wordt dan ook erkend als 100% natuurlijk, Belgisch, traditioneel streekproduct.

Wist je dat de naam “Ganda” oud-Keltisch is voor de stad Gent en duidt op het samenvloeien van de rivieren Leie, Schelde en Lieve. Een zeer toepasselijke naam voor deze 100% Belgische ham die aan de rand van Gent geproduceerd wordt.

Ganda

Haenhoutstraat 210
9070 Destelbergen
België

Zaakvoerder(s):
Dirk Cornelis
Valerie Cornelis
HIB Labelhouder sinds:
03/10/2022
Productgroepen:
Lekker & lokaal
Meer HIB
Volg ons via: