Handmade in Belgium – Handgemaakte kwaliteit

Een uniek tafeltje, een ambachtelijk gedraaid ijsje dat smaakt zoals vroeger of hippe one-of-a-kind babykleertjes. We zijn allemaal op zoek naar authentieke, handgemaakte en eerlijke producten. Dankzij het label Handmade in Belgium ben je er zeker van dat je Belgisch koopt. Want wie het HIB-label draagt, maakt eigen kwaliteitsproducten op kleine schaal. Hier, in ons land.

Glowbus

Het is de missie van Glowbus® om levensgenieters & meerwaardezoekers te verbinden met werelden van vuur en er een unieke, ongeëvenaarde beleving van te maken. 

Elke vuurkorf in onze collectie is een handgemaakt, functioneel kunstwerk. Een eyecatcher die uitnodigt voor een moment van gezelligheid en die, dankzij zijn vormgeving en lichtspel, een avondje rond een knisperend vuur in een heel andere dimensie hult.

Deze beleving brengen we ook binnenshuis, zodat je altijd en overal dat magische Glowbus® moment kan beleven.

Bekijk hier onze collectie of vind hier een verdeler in jouw buurt. 

Glowbus

Herseltseweg 22
2431 Laakdal
België

Zaakvoerder(s):
Andreas Ketels
HIB Labelhouder sinds:
2019
Productgroepen:
Buitenleven
Decoratie
Interieur
Vrije tijd

Producten

Products Full
Growdrop

Growdrop is het karakter van de Dewdrop vuurkorf, maar dan compact met kaarslicht. Breng de unieke Glowbus® sfeer binnenshuis met deze kleinste telg van de collectie. Verkrijgbaar in 3 kleuren en 2 formaten. 

Productgroep
Decoratie
Dewdrop

Dewdrop is het fundament van de Glowbus® collectie. Zijn uniek en eigenzinnig design maakt hem dé eyecatcher van jouw tuin. Tijdloos als hij is, voelt hij zich zowel thuis in een strakke minimalistische stadstuin als in een monumentale klassieke parktuin. Verkrijgbaar in 3 formaten.

Productgroep
Buitenleven