Handmade in Belgium – Handgemaakte kwaliteit

Een uniek tafeltje, een ambachtelijk gedraaid ijsje dat smaakt zoals vroeger of hippe one-of-a-kind babykleertjes. We zijn allemaal op zoek naar authentieke, handgemaakte en eerlijke producten. Dankzij het label Handmade in Belgium ben je er zeker van dat je Belgisch koopt. Want wie het HIB-label draagt, maakt eigen kwaliteitsproducten op kleine schaal. Hier, in ons land.

Havani

Share a Lifetime | Design Tables & Benches

Havani

Waregemseweg 154 G
9790 Wortegem-Petegem
België

Zaakvoerder(s):
Frédéric Haven
HIB Labelhouder sinds:
2020
Productgroepen:
Buitenleven
Decoratie
Interieur

Producten

Marcello Dining Table
Papillon Ellips Dining Table
Products Full
Marcello Dining Table

Marcello

De Marcello Design eettafel en zitbank, zijn zowel beschikbaar voor indoor als outdoor gebruik. Enkel de materialen verschillen. Marcello heeft de perfecte schouders om een natuurstenen of hardhouten blad stijlvol te dragen.

Ons doorzettingsvermogen en gedrevenheid  om deze 'schouders' te ontwikkelen, deed ons denken aan een typisch mouwloos shirt dat "Marcelleke" wordt genoemd. Afkomstig van een voormalige wereldkampioen boksen Marcel Cerdan, die de mouwen van zijn sportieve outfit afsneed vanwege overmatig zweten.

Productgroep
Interieur
Papillon Ellips Dining Table

Papillon

Tekeningen van vlinders werden voor het eerst gevonden in een 3000 jaar oud Egyptisch graf. HAVANI eert deze oude vorm in de moderne tijd met haar Papillon-eettafel, die met een assymetrisch onderstel en een centrale achthoek, de gestileerde contouren van vlindervleugels overbrengt in de elegante tafel benen. 

 

Productgroep
Interieur