Handmade in Belgium – Handgemaakte kwaliteit

Een uniek tafeltje, een ambachtelijk gedraaid ijsje dat smaakt zoals vroeger of hippe one-of-a-kind babykleertjes. We zijn allemaal op zoek naar authentieke, handgemaakte en eerlijke producten. Dankzij het label Handmade in Belgium ben je er zeker van dat je Belgisch koopt. Want wie het HIB-label draagt, maakt eigen kwaliteitsproducten op kleine schaal. Hier, in ons land.

HOIHOI

Zeg Opnieuw Hoi! tegen uw favoriete lederwaren op een eenvoudige, transparante en kwalitatieve manier. 

HOIHOI

Hoogstraat 20
9860 Gijzenzele
België

Zaakvoerder(s):
Justine Moens
HIB Labelhouder sinds:
19/09/2023
Productgroepen:
Accessoires
Volg ons via:

Producten

Jacquemus voor restauratie
Jacquemus voor restauratie
Jacquemus na restauratie
Jacquemus na restauratie
Van Bommel schoenen voor reiniging en voeding
Van Bommel schoenen na reiniging en voeding

Met HOIHOI helpen we jou opnieuw "HOI!" te zeggen tegen jouw favoriete schoenen, tassen en lederwaren, op een intuïtieve, transparante en kwalitatieve manier. Aan de ene kant hebben we ons platform HOIHOI.be, met diensten en academy, dat je laat zien hoe je de beste zorg kunt geven aan je geliefde accessoires. Aan de andere kant helpen we modemerken en retailers bij het opzetten van repair & care services voor hun klanten. 

HOIHOI heeft één productieatelier te Gijzenzele, waar we items van Van bommel tot Chanel restaureren. Daarnaast hebben we een netwerk van Pick-up & Drop-off punten over Vlaanderen.

Zo willen we de ambacht van schoenmaker en lederbewerker op een intuïtieve, transparante en kwalitatieve manie tot bij u brengen. Duidelijke info over de mogelijke herstellingen en kostprijs, kwalitatieve herstellingen met oog voor het originele design,...

 Zo willen we jouw kleerkast met een vleugje vernieuwing verduurzamen, “in a fashionable way”.

Products Full
Jacquemus voor restauratie
Jacquemus handtas

Jacquemus tas voor restauratie

Productgroep
Accessoires
Jacquemus voor restauratie
Jacquemus handtas
Productgroep
Accessoires
Jacquemus na restauratie
Jacquemus handtas
Productgroep
Accessoires
Jacquemus na restauratie
Jacquemus handtas
Productgroep
Accessoires
Van Bommel schoenen voor reiniging en voeding
Van Bommel schoenen
Productgroep
Accessoires
Van Bommel schoenen na reiniging en voeding
Van Bommel schoenen
Productgroep
Accessoires
Workshops

Heb jij ook een geliefde handtas waar je geen afscheid van kan nemen, maar ziet ze er te versleten uit om nog te dragen? Of kunnen jouw lederen jas en schoenen na vorige winter wel wat opfrissing gebruiken, maar weet je niet hoe eraan te beginnen en welke producten je kan gebruiken? Of heb je schrik je vintage bag stuk te maken, door de verkeerde producten te gebruiken?

Met onze workshops en masterclasses geven we je het zelfvertrouwen om zelf aan de slag te gaan en reduceren we zo de impact van jouw kleerkast op het klimaat nog een beetje meer. We begrijpen dat je soms door de bomen het bos niet meer ziet. Daarom willen we onze kennis die we door vele restauraties opdeden graag met jou delen.

Ons aanbod bestaat uit 2 workshops en 2 masterclasses:

 1. Workshop Leather Spa - Heeft het leder van jouw tas of schoenen een doffe kleur gekregen? Zijn er enkele vlekjes die je niet uitkrijgt? In deze algemene workshop leer ik je wat leder nu juist is en hoe je het per type kan opfrissen, waarna we uiteraard samen aan de slag gaan. Met de opgedane kennis, kan je zelf in de toekomst jouw lederwaren in optimale conditie houden.
  Wanneer: 30/09/2023 van 9h tot 13h - Prijs: 115 euro Locatie: Wijkschoolstraat 17, 9860 Scheldewindeke.

 2. Workshop Randverf - Is de verf aan de randen van jouw handtas afgesleten of gecraquelleerd? In deze workshop leer je welke types randafwerkingen er bestaan en herstellen we de randen van jouw tas samen.
  Wanneer: 14/10/2023 van 14h tot 18h- Prijs: 75 euro Locatie: Wijkschoolstraat 17, 9860 Scheldewindeke.

 3. Masterclass Lederrestauratie - Heb je een Delvaux handtas, waarvan de structuur van het leder aangetast is? Of zit eer een brandplek of je favoriete Céline bag? In deze workshop restaureren we samen het leder van je favoriete tas, ongeacht de kleur. Wanneer: 30/09/2023 van 9h tot 13h - Prijs: 175 euro 
  Locatie:  Wijkschoolstraat 17, 9860 Scheldewindeke.

 4. Masterclass lederrestauratie, Black is Beautiful editie - Heb je een zwarte Delvaux tas of Chanel flats, waarvan de kleur en het leder beschadigd is? Net als in de Masterclass Lederrestauratie restaureren we samen jouw favoriete zwarte lederwaren.
  Wanneer: 28/10/2023 van 9h tot 16h- Prijs: 195 euro
  Locatie: Wijkschoolstraat 17, 9860 Scheldewindeke.