Handmade in Belgium – Handgemaakte kwaliteit

Een uniek tafeltje, een ambachtelijk gedraaid ijsje dat smaakt zoals vroeger of hippe one-of-a-kind babykleertjes. We zijn allemaal op zoek naar authentieke, handgemaakte en eerlijke producten. Dankzij het label Handmade in Belgium ben je er zeker van dat je Belgisch koopt. Want wie het HIB-label draagt, maakt eigen kwaliteitsproducten op kleine schaal. Hier, in ons land.

Ijstijd

Artisanaal gemaakt, professioneel gesmaakt.

Ijstijd

Dorpsstraat 124
8460 Oudenburg
België

Zaakvoerder(s):
Kevin Geryl
HIB Labelhouder sinds:
2016
Productgroepen:
Lekker & lokaal
Volg ons via:

Producten

Roomijs
Sorbet
Advocaat
Ijstaart

"Ijstijd - L'O & Hug'O" is een firma voor wie 100% kwaliteit en constante kwaliteitsgarantie van essentieel belang is. 

Door het jarenlang streven naar continue verfijning van onze recepturen en ondersteund door het hoogste niveau aan vakmanschap, heeft het artisanaal bedrijf zich tot een succesvol en uiterst professionele onderneming uitgebouwd. Het leveren van artisanale roomijs, sorbets, advocaatlikeur en ijstaarten met de beste kwaliteit en volgens een origineel recept, is een erezaak en groeide al snel uit tot een begrip.

Een vlekkeloos eindproduct vereist niet alleen een flinke portie vakkennis maar ook een moderne infrastructuur, het continu investeren in het productieproces, het hanteren van de strengste HACCP normen en een nauwkeurige selectie van de nodige natuurlijke grondstoffen. 

Kortom, het verschil proef je onmiddellijk, daardoor is ze ook de keuze van de zovele professionals...

Products Full
Roomijs
Roomijs

Luxe-ijs - bij uitstek met de grootste knowhow en de beste ingrediënten die de wereld te bieden heeft. Geniet van het verschil... Onze smaken zijn gebaseerd op het echte mondgevoel. Uw smaakpapillen worden niet aangevallen, maar fijn gestreeld door de natuurlijke smaken.

Productgroep
Lekker & lokaal
Sorbet
Sorbet

Ontdek de pure sensatie van 100% pure verse vruchten en geniet van onze gezonde en uitgebalanceerde recepten. 

Kaassorbets zijn zoals alle andere sorbets puur natuur en verrassend lekker!

Alcoholische sorbets hebben het maximaal toelaatbaar alcoholgehalte om de goede schepbaarheid en structuur te respecteren. Let wel dat ze gevoeliger zijn aan hogere temperaturen en wat zachter zijn door de alcohol. 

Laat u verleiden door onze verrassende en originele smaken.

Productgroep
Lekker & lokaal
Advocaat
Advocaat

Breng vervlogen tijden terug tot leven met advocaat bereid volgens de aloude traditie. Een puur en eerlijk product op basis van grootmoeders recept.

 

Productgroep
Lekker & lokaal
Ijstaart
Ijstaart

Met de ijstaarten van "Ijstijd - L'O & Hug'O" brengt u een origineel kunstwerk op uw tafel. Deze artisanale blikvangers zijn een magistraal hoogtepunt voor elk festijn.

 

Productgroep
Lekker & lokaal