Handmade in Belgium – Handgemaakte kwaliteit

Een uniek tafeltje, een ambachtelijk gedraaid ijsje dat smaakt zoals vroeger of hippe one-of-a-kind babykleertjes. We zijn allemaal op zoek naar authentieke, handgemaakte en eerlijke producten. Dankzij het label Handmade in Belgium ben je er zeker van dat je Belgisch koopt. Want wie het HIB-label draagt, maakt eigen kwaliteitsproducten op kleine schaal. Hier, in ons land.

Ilske's Klein Gelukske

Effe puur genieten

Foto van verschillende soorten ambachtelijke koekjes: sprits confituur, zandkoekjes
Ilske's Klein Gelukske

Lepelstraat 27
2920 Kalmthout
België

Zaakvoerder(s):
Ilse Stessels
HIB Labelhouder sinds:
januari 2023
Productgroepen:
Lekker & lokaal
Volg ons via:

Producten

8 verschillende soorten koekjes
Vensterdoos met pralinemix

Ik ben Ilse van Ilske's klein gelukske. Ik maak koekjes, chocolaatjes, cakes, pralines van kwaliteitsvolle grondstoffen, en in het geval van eieren en boter ook recht van bij de boer.

Maar ik wil meer zijn dan maker van lekkers; ik wil de plek zijn waar mensen een beleving, een geluksmomentje beginnen: een Potvolkoekjes met bomma's favoriete koekjes komen halen voor haar verjaardag; een doosje pralines voor bij de koffieklets met de beste vriendin die echt een babbel kan gebruiken, een gepersonaliseerd cadeau van chocolade voor de zus die 40 wordt,...

Ik werk met grondstoffen van hoge kwaliteit, liefst zo lokaal en seizoensgebonden mogelijk. Als kleine ambachtelijke chocolaterie - koekenbakker bewust kiezen voor bvb. eieren van bij de boer achter de hoek, waar de kippen vrij buiten kunnen lopen, het komt niet alleen de kwaliteit van mijn producten ten goede, het is ook bewust kiezen voor beter dierenwelzijn en faire prijs voor de boer.

Allemaal kleine dingetjes, bewuste keuzes, waarmee ik op mijn manier hoop de wereld een betere plek te maken, want mensen die kunnen genieten van kleine gelukskes kunnen de beste versie van zichzelf zijn en op hun beurt via hun talent en passie de wereld beter maken.

Products Full
8 verschillende soorten koekjes
Koekjes
Productgroep
Lekker & lokaal
Vensterdoos met pralinemix
Pralines
Productgroep
Lekker & lokaal