Handmade in Belgium – Handgemaakte kwaliteit

Een uniek tafeltje, een ambachtelijk gedraaid ijsje dat smaakt zoals vroeger of hippe one-of-a-kind babykleertjes. We zijn allemaal op zoek naar authentieke, handgemaakte en eerlijke producten. Dankzij het label Handmade in Belgium ben je er zeker van dat je Belgisch koopt. Want wie het HIB-label draagt, maakt eigen kwaliteitsproducten op kleine schaal. Hier, in ons land.

Jero Goudsmid
Jero Goudsmid
Jero Goudsmid

Christinastraat 78 00.01
8400 Oostende
België

Zaakvoerder(s):
Roels Jelle
Productgroepen:
Accessoires
Meer HIB
Volg ons via:

Producten

Trouwringen
trouwringen
Cityrine

Intro

Jero goudsmid in Oostende staat voor unieke, handgemaakte juwelen. In mijn winkel en atelier kan u terecht voor elke gelegenheid. Van verlovingsring tot trouwring en gedenkjuweel. Neem gerust contact op voor meer informatie. Juwelen creëren is mijn passie. Wat u wenst, maak ik.

 

Herstellingen

Een oude ring van een tante of een diamant van jouw grootmoeder… Ik maak er telkens een nieuw meesterwerkje van. De herstelling van uw juweel gebeurt met grote vakkennis en meer dan 20 jaar ervaring. Alle herstellingen worden uitgevoerd in eigen atelier. Deze atelier is volledig uitgerust en beschikt ook over de laatste innovaties.

Ik hecht ook het grootste belang aan het verlenen van een goede service. Zowel voor als na de herstelling zal ik u begeleiden. Kom langs en vraag naar mijn deskundig advies.

 

Trouwringen

Voor die bijzondere dag wilt u de perfecte ringen. Samen met u realiseer ik in verschillende stappen uw trouwring. Eerst bepalen we uw gepersonaliseerd ontwerp en teken ik dit voor u uit. Daarna ga ik aan de slag om uw ring in een 3D vorm te gieten.

Jero Goudsmid heeft een volledig uitgerust, professioneel atelier dat beschikt over de allernieuwste technieken. Hierdoor kan alles op een betaalbare manier gerealiseerd worden. Door mijn jarenlange ervaring als ontwerper kan ik aan uw de wensen voldoen en u telkens de juiste oplossing bieden. Het ontwerp zal uitgroeien tot een echte, persoonlijke ring in het edelmetaal dat u wenst. Uw ringen voor het leven worden tot slot met de grootste zorg afgewerkt.

 

Gouden Juwelen

Voor gouden juwelen gebruik ik steeds 18 karaat goud. Kwaliteit staat bij mij altijd voorop. Ik verwerk dus enkel top diamanten in mijn creaties. Volgens wens en budget kan ik alles maken. Kom gerust langs en laat ons samen kijken wat ik voor u kan doen.

 

Zilveren Juwelen

Alle zilveren juwelen die ik maak, zijn vervaardigd in sterling zilver. Wilt u een ontwerp laten maken? Spring gerust eens binnen. Ik schets een ontwerp en als het u bevalt, gaan we over tot de creatie van het juweel.

 

Atelier

Mijn atelier is het kloppend hart van de winkel. Hier herstel ik uw juwelen en maak ik nieuwe creaties voor elke gelegenheid. Alle apparatuur is aanwezig om elke bewerking vakkundig uit te voeren. Wilt u mij in mijn atelier aan het werk zien? Kom dan naar de winkel via de Lijnbaanstraat zodat u rechtstreeks in het atelier kan binnenkijken. Ik zwaai zeker eens terug!

 

 

Products Full
Trouwringen
Trouwringen

18 karaat geel en wit gouden trouwringen. Vervaardigd in eigen atelier en handgemaakt in samenspraak met de klant

Productgroep
Accessoires
trouwringen
trouwringen

18 karaat Rosé en wit gouden trouwringen. De steentjes die we gebruikt hebben zijn briljant. Vervaardigd in eigen atelier en handgemaakt in samenspraak met de klant

Productgroep
Accessoires
Cityrine
Ring met Citrine

18 karaat geel en wit gouden ring met speciale two-tone citrine. Vervaardigd in eigen atelier en handgemaakt in samenspraak met de klant

Productgroep
Accessoires