Johan Kegels Juweelontwerp | Handmade in Belgium

Handmade in Belgium – Handgemaakte kwaliteit

Een uniek tafeltje, een ambachtelijk gedraaid ijsje dat smaakt zoals vroeger of hippe one-of-a-kind babykleertjes. We zijn allemaal op zoek naar authentieke, handgemaakte en eerlijke producten. Dankzij het label Handmade in Belgium ben je er zeker van dat je Belgisch koopt. Want wie het HIB-label draagt, maakt eigen kwaliteitsproducten op kleine schaal. Hier, in ons land.

Johan Kegels Juweelontwerp

Al meer dan 30 jaar ben ik actief als goudsmid bij Kegels Juweliers. Ik ben mij gaan toespitsen tot het ontwerpen en maken van juwelen in mijn eigen atelier en zo is het label "Johan Kegels Juweelontwerp" ontstaan. De klassieke technieken blijven de bovenhand hebben maar wij staan ook open voor nieuwe technologieën die het proces van het maken van een sieraad kunnen versnellen of verbeteren. De Klant in onze ontwerpen blijft centraal staan want elk juweel dat ik maak is naar smaak en budget van de klant en ik leg mezelf op dat elk sieraad ook maar 1 x wordt gemaakt, dus geen kopiewerk. Bijgevolg is er wel wat over en weer verkeer tussen mij en de klant want tenslotte zij moeten het resultaat goedkeuren en ik waak over de kwaliteit en uitvoering. Diamant en kleurstenen zijn geen onbekende voor mij en wij schuimen dan ook de leveranciers of op zoek naar die ene unieke edelsteen.

Johan Kegels Juweelontwerp

Kerkstraat, 66
66
9170 SINT-GILLIS-WAAS
België

Zaakvoerder(s):
Johan Kegels
Hilde Van Buynder
HIB Labelhouder sinds:
2020
Productgroepen:
Accessoires
Volg ons via:

Producten

Products Full

Gouden hanger

Deze hanger is gemaakt in geel en wit goud 18 kt gezet met briljant. Een strakke lijn die dimensie geeft tijdens het dragen.

Productgroep
Accessoires

Ster trouwringen

Deze trouwringen zijn gemaakt in wit goud en gezet met briljant. Het koppel had graag een "ster" in hun ontwerp verwerkt voor zowel hem als haar. De ster loopt over van de ene ring naar de andere wat een mooie connectie geeft. In mijn ontwerpen van trouwringen vind ik het belangrijk dat er een gelijkenis of connectie is in beide ringen.

Productgroep
Accessoires