Handmade in Belgium – Handgemaakte kwaliteit

Een uniek tafeltje, een ambachtelijk gedraaid ijsje dat smaakt zoals vroeger of hippe one-of-a-kind babykleertjes. We zijn allemaal op zoek naar authentieke, handgemaakte en eerlijke producten. Dankzij het label Handmade in Belgium ben je er zeker van dat je Belgisch koopt. Want wie het HIB-label draagt, maakt eigen kwaliteitsproducten op kleine schaal. Hier, in ons land.

Kaderke.Be

Kiest u voor Kaderke, dan kiest u voor zekerheid. Én voor intelligent handwerk. U kan bij ons terecht voor inlijstingen, spiegels, fotomontages, wissellijsten, ophangsystemen , Art on Demand en voor restauraties van kunstwerken en lijsten.

Stuk voor stuk gemaakt door bekwame vakmensen, die bij elke stap van het productieproces uiterst minutieus tewerk gaan en enkel de allerbeste zuurvrije en conserverende materialen gebruiken. Het gebruik van de beste materialen en de modernste machines staat, samen met al onze ervaring en het gebruiken van de oude ambachtelijke technieken, garant voor het conserverend bewaren van al uw in te lijsten voorwerpen.

Bekijk zeker eens onze website en video op www.kaderke.be.

Conserverend inlijsten van kunstwerken
Kaderke.Be

Leopoldlei 9
2220 Heist-Op-Den-Berg
België

Zaakvoerder(s):
Guy Van Kerkhoven
Sofie Roose
HIB Labelhouder sinds:
2014
Productgroepen:
Decoratie
Interieur
Volg ons via: