La Maison Boudoir | Handmade in Belgium

Een uniek tafeltje, een ambachtelijk gedraaid ijsje dat smaakt zoals vroeger of hippe one-of-a-kind babykleertjes. We zijn allemaal op zoek naar authentieke, handgemaakte en eerlijke producten. Dankzij het label Handmade in Belgium ben je er zeker van dat je Belgische kwaliteit koopt. Want wie het HIB-label draagt, maakt eigen kwaliteitsproducten op kleine schaal. Hier, in ons land.

La Maison Boudoir

Voor heel veel vrouwen is het vinden van de juiste lingerie in een confectiemaat jammer genoeg een helse onderneming. Lingerie op maat is absoluut geen overbodige luxe, maar een verademing. Wanneer jouw bh en slip perfect aansluiten op jouw lichaam, de nodige ondersteuning bieden én ook heel mooi zijn, straal je dat ook uit. Jouw zelfvertrouwen krijgt een boost! 

Na een opleiding van 2 jaar als lingerie- en corsetteriemaker, kan ik je helpen met het terugwinnen van jouw zelfvertrouwen.

Ik werk uitsluitend op afspraak en maak tijd voor een babbel: om te luisteren naar jouw verhaal en om te kijken hoe ik jou kan helpen. Uiteraard compleet vrijblijvend.

Een bezoekje aan La Maison Boudoir is altijd exclusief voor jou!

Kathelijne

La Maison Boudoir

Genenbosstraat 6
3980 Tessenderlo
België

Zaakvoerder(s):
Kathelijne Janssens
HIB Labelhouder sinds:
November 2020
Productgroepen:
Textiel
Volg ons via:

Producten

Products Full

1

Productgroep
Textiel

2

Productgroep
Textiel

3

Productgroep
Textiel

4

Productgroep
Textiel

5

Productgroep
Textiel