Handmade in Belgium – Handgemaakte kwaliteit

Een uniek tafeltje, een ambachtelijk gedraaid ijsje dat smaakt zoals vroeger of hippe one-of-a-kind babykleertjes. We zijn allemaal op zoek naar authentieke, handgemaakte en eerlijke producten. Dankzij het label Handmade in Belgium ben je er zeker van dat je Belgisch koopt. Want wie het HIB-label draagt, maakt eigen kwaliteitsproducten op kleine schaal. Hier, in ons land.

Ma Vie en Roses

Meubelstofferen, Lampenkappen op maat

Ma Vie en Roses

Leuvensesteenweg 117
3370 Roosbeek
België

Zaakvoerder(s):
Carine Coomans
Productgroepen:
Decoratie
Interieur

Producten

Oude kasten, stoelen, bedden en zo veel meer uit (over)grootmoeders tijd weggooien, dat kreeg en krijg ik niet over mijn hart. Degelijke meubeltjes, vaak nog met de hand gemaakt, daar moest zeker nog een toekomst voor zijn als pronkstuk in een interieur. Daar is mijn passie ontstaan.

Ik besloot een opleiding houtbewerking te gaan volgen om meer inzicht te krijgen in de verbindingen, soorten hout en om restauraties te kunnen uitvoeren. Daarna ben ik begonnen aan een opleiding meubelstofferen omdat ik  snel merkte dat gewoon een stofje erover zetten toch niet zo simpel was als het leek. Al gauw was ik helemaal  verkocht en besloot om nog meer opleidingen te gaan volgen om alles te weten te komen over de geschiedenis, achtergrond en constructies van meubelen en dan vooral stoelen.