Handmade in Belgium – Handgemaakte kwaliteit

Een uniek tafeltje, een ambachtelijk gedraaid ijsje dat smaakt zoals vroeger of hippe one-of-a-kind babykleertjes. We zijn allemaal op zoek naar authentieke, handgemaakte en eerlijke producten. Dankzij het label Handmade in Belgium ben je er zeker van dat je Belgisch koopt. Want wie het HIB-label draagt, maakt eigen kwaliteitsproducten op kleine schaal. Hier, in ons land.

MAD LAB

MAD LAB produceert gezonde, innovatieve en authentieke biologische crackers en koekjes. We zetten ons in voor de circulaire economie en om de impact op het milieu te verminderen. We gebruiken bierbostel, overblijfsel van het brouwen van bier, en verwerken dit in bepaalde van onze crackers. Al onze producten zijn verkrijgbaar in bulk en we hebben een lokale bevoorrading van 90 tot 99%. Onze crackers zijn veganistisch  (buiten de kaas crackers) en alles wordt in ons atelier in Brussel geproduceerd, van de confectie van de confits tot de uiteindelijke verpakking. 

MAD LAB

Dieudonné Lefèvrestraat 4
1020 Laken
België

Zaakvoerder(s):
David Moriamé
Cyril Beneche
HIB Labelhouder sinds:
7/02/2022
Productgroepen:
Lekker & lokaal

Producten

Crackers met zwarte komijn
Crackers met zongedroogde tomaten & basilicum
Crackers rozemarijn
Crackers met dragon en mosterd
Crackers met kaas
Crackers met uien
Crackers met hete peper & basilicum
Crackers met zout en peper
Products Full
Crackers met zwarte komijn

Nigel

Onze crackers van nigellazaad. Deze prachtige blauwe bloem bekend in mediteraanse landen die ook bekend is onder de naam van zwarte komijn. Ooit bekend geweest “alles te kunnen genezen, behalve de dood”, is zeer rijk aan antioxidanten. Nigella is subtieler dan komijn, maar het gegrilde aroma is onnavolgbaar en volledig verslavend. Klinkt dit al goed? Voeg wat wijn en kaas toe om volledig los te gaan!

Productgroep
Lekker & lokaal
Crackers met zongedroogde tomaten & basilicum

Revolution 909

Onze crackers van basilicum en Siciliaanse zongedroogde tomaten. Een klassieke combinatie, opgewekt door de onvergelijkbare smaak van tomaat gerijpt in de Italiaanse zon.
Deze crackers kunnen puur of als beleiding bij ander heerlijks worden genoten.

Productgroep
Lekker & lokaal
Crackers rozemarijn

Rosemary's baby

Onze heerlijke rozemarijncrackers. Een essentiële klassieker van het Italiaanse aperitief. Deze knapperige goodies kunnen puur worden genoten evenals met een aantal dips, kaas of een glas rode wijn.

Productgroep
Lekker & lokaal
Crackers met dragon en mosterd

First street blues

Onze crackers met dragon en mosterd smaak. Een perfecte go-to snack. De kruidige, dragon met een lichte anijssmaak past perfect bij de pittige crunch van de mosterd. Een perfecte begeleiding bij dips, of gewoon een snack vol finesse en gulzigheid die puur te genieten is.

Productgroep
Lekker & lokaal
Crackers met kaas

Crackers and cheese

Het verbannen van junkfood uit je leven betekent niet dat je snack-rifices moet maken!
Onze MAD LAB kaascrackers zijn de perfecte gezonde snack voor overal.
Ze zijn heerlijk om mee te dippen, bij je soep, of een glas van je favoriete wijn of gewoon puur van genieten. Kinderen en volwassenen zullen er dol op zijn.

Productgroep
Lekker & lokaal
Crackers met uien

Cry me a river

Onze moeilijk te weerstane crackers met uiensmaak. Een cracker met een rijke uienmaak, samengesteld uit heerlijke en eenvoudige ingrediënten. Lekker puur, of perfect bij een dip van spinazie of artisjok, gebakken brie ‘en croute’, enz.

Productgroep
Lekker & lokaal
Crackers met hete peper & basilicum

Give it away

Onze crackers met cayennepeper en basilicum. Met precies goed gedoseerde ingrediënten, de kruidige kick van de cayennepeper volgt direct na het verse zuurtje van de basilicum. Proef de volgende cracker om terug te schakelen naar de zachte smaak van het begin, en de smakelijke cyclus begint opnieuw!

Productgroep
Lekker & lokaal
Crackers met zout en peper

Salt 'N Pepa

Geloof het of niet, soms zijn de eenvoudigste smaken zoals salt & pepper de beste. Gueéande zout combineert perfect met de zachte warmte van zwarte peper om de beste smaak van onze hand gesneden Salt ‘N Pepa Crackers naar voren te brengen. Deze extra smaakvolle crackers kunnen worden geserveerd bij dips, kaasschotels, soepen en zijn ook ongelooflijk lekker puur te genieten.

Productgroep
Lekker & lokaal