Handmade in Belgium – Handgemaakte kwaliteit

Een uniek tafeltje, een ambachtelijk gedraaid ijsje dat smaakt zoals vroeger of hippe one-of-a-kind babykleertjes. We zijn allemaal op zoek naar authentieke, handgemaakte en eerlijke producten. Dankzij het label Handmade in Belgium ben je er zeker van dat je Belgisch koopt. Want wie het HIB-label draagt, maakt eigen kwaliteitsproducten op kleine schaal. Hier, in ons land.

Maison GMG

Ambachtelijk maatwerk

Luxueuze gelegeheidskleding voor u op maat ontworpen

Maison GMG

Witte Nonnenstraat 12
3500 Hasselt
België

Zaakvoerder(s):
Goele Swenters
HIB Labelhouder sinds:
Januari 2023
Productgroepen:
Textiel

Producten

1
2
3
4
5
6
7
8
9

Maison GMG werd in 2021 opgericht door Goele Swenters. 

Het verhaal van het huis begon met met de missie om een veilige plek te creëren waar mannen en vrouwen hun onzekerheden kunnen blootgeven, zodat wij als kleermakers hen kunnen helpen goed in hun vel te laten voelen.

​Goele leerde het kleermakersvak als autodidact en aanvullend op de werkvloer. Vanuit haar droom om kostuums te maken voor de grote operahuizen, vond ze de weg naar een opleiding haute couture. Docent Paul B. Elsen zijn passie voor een verfijnde en hoogtechnische afwerking werkte aanstekelijk. Goele smeet zich op het aanleren van het meesterschap in het ambacht en die liefde voor het vak vind je in elk kledingstuk terug. 

De vraag naar ambachtelijke maatkleding groeit samen met Maison GMG. Vanaf 2023 focust het huis enkel nog op kleding op maat en prototyping voor designers. 

Maison GMG, dat is vakmanschap. Elk op maat gemaakt kledingstuk is uniek. Het straalt zelfvertrouwen en vastberadenheid uit. GMG draagt zorgt voor elk detail en creëert in het verlengde van jouw persoonlijkheid.

Products Full
1

1

Productgroep
Textiel
2

2

Productgroep
Textiel
3

3

Productgroep
Textiel
4

4

Productgroep
Textiel
5

5

Productgroep
Textiel
6

6

Productgroep
Textiel
7

7

Productgroep
Textiel
8

8

Productgroep
Textiel
9

9

Productgroep
Textiel