Handmade in Belgium – Handgemaakte kwaliteit

Een uniek tafeltje, een ambachtelijk gedraaid ijsje dat smaakt zoals vroeger of hippe one-of-a-kind babykleertjes. We zijn allemaal op zoek naar authentieke, handgemaakte en eerlijke producten. Dankzij het label Handmade in Belgium ben je er zeker van dat je Belgisch koopt. Want wie het HIB-label draagt, maakt eigen kwaliteitsproducten op kleine schaal. Hier, in ons land.

Melsmellows
Melsmellows

Koepoortstraat 10
3545 Halen
België

Zaakvoerder(s):
Melissa Persoons
HIB Labelhouder sinds:
2019
Productgroepen:
Lekker & lokaal
Meer HIB
Volg ons via:

Producten

Mel's Mellows proefbox met 12 verschillende smaken

Mel’s Mellows zijn huisgemaakte ambachtelijke zeemzachte super-snoeperijtjes die smaak geven aan het leven. En omdat er zoveel mooie momenten zijn, zijn er net zoveel smaken van Mellows om uit te kiezen.

Een wolkje op je tong met een bom aan aroma!

 

Kies je voor de classics zoals aarbei, banaan of passievrucht of ben je iemand die durft genieten van smaken als Cola, Crème Brulee of Citroenschuimtaart? Of je valt helemaal in zwijm voor de “deluxe” smaken zoals Caramel met Gold Chocolade, Petit Beurre koekjes en nog zoveel anderen? Probeer ze gerust allemaal, meer dan één keer. Iedere maand bedenk ik een smaak van de maand om het allemaal nog wat lekkerder te maken.

 

Kan je niet kiezen? Dat is heel begrijpelijk. Daarom kan je ook net zoveel Mellows bestellen als je wil. Verpakt per stuk, per vier of in een hele smaakbox laat je al dat lekkers naar je toe komen.

 

Het allermoeilijkste … is kiezen :) De rest is puuuuuur genieten.

Products Full
Mel's Mellows proefbox met 12 verschillende smaken
Proefbox 12 smaken

Ontdek de Hemelse Smaakwereld van Mel's Mellows!

Ben je klaar om je smaakpapillen te verwennen met een ongekende zoete sensatie? Onze Mel's Mellows Proefbox is een reis door de heerlijke wereld van handgemaakte, Spekken (Marshmallows) die je smaakbeleving naar een hoger niveau tillen. Mel's Mellows zijn geen gewone snoepjes - ze zijn ware kunstwerkjes, met liefde en vakmanschap gemaakt om jouw smaakpapillen te betoveren.

Waarom kiezen voor Mel's Mellows?

🍬 12 Unieke Smaakbelevingen: In onze Proefbox vind je maar liefst 12 verschillende smaken van Mel's Mellows, elk met een eigen karakter en aroma. Of je nu houdt van fruitige verrassingen, rijke chocoladesmaken of exotische combinaties, we hebben voor ieder wat wils.

🍬 Handgemaakt met Liefde: Onze Mel's Mellows worden met de hand gemaakt, met zorgvuldig geselecteerde ingrediënten van de hoogste kwaliteit. We besteden aandacht aan elk detail om de perfecte zachte textuur en smaak te creëren.

🍬 Perfect Voor Alle Gelegenheden: Of je nu een moment voor jezelf wilt creëren, iemand wilt verrassen of een bijzondere gelegenheid wilt vieren, Mel's Mellows zijn de ideale keuze. Ze maken van elk moment een bijzonder moment.

Mel's Mellows brengen smaak in je leven en laten je genieten van de kleine geneugten. Bestel vandaag nog onze Proefbox en ontdek waarom deze ambachtelijke lekkernijen zo geliefd zijn. Een wolkje op je tong met een bom aan aroma - dat is de belofte van Mel's Mellows. Laat je betoveren door de Hemelse Smaakwereld!

https://www.melsmellows.be/product/10870956/mel-s-mellows-proefbox

 

 

 

Productgroep
Lekker & lokaal