Handmade in Belgium – Handgemaakte kwaliteit

Een uniek tafeltje, een ambachtelijk gedraaid ijsje dat smaakt zoals vroeger of hippe one-of-a-kind babykleertjes. We zijn allemaal op zoek naar authentieke, handgemaakte en eerlijke producten. Dankzij het label Handmade in Belgium ben je er zeker van dat je Belgisch koopt. Want wie het HIB-label draagt, maakt eigen kwaliteitsproducten op kleine schaal. Hier, in ons land.

NeroPools

Strakke kunststof zwembaden met een hoge feel-good factor en veel zwemplezier!

NeroPools® is een Belgische fabrikant van kwalitatief hoogwaardige kunststof zwembaden in polypropyleen plaatmateriaal dat versterkt wordt met een copolymeer (PPC).

NeroPools realisatie
NeroPools

Kleine Weg 17
8770 Ingelmunster
België

Zaakvoerder(s):
Steven De Schamphelaere
Productgroepen:
Buitenleven

Producten

NeroPools monoblok zwembad
Polypropyleen zwembad met plage

NeroPools® is ontstaan uit de veelvoorkomende vraag naar een zwembadoplossing dat zowel kwalitatief is, snel geplaatst kan worden én toch betaalbaar is.

Met de jarenlange knowhow en ervaring die we reeds hebben in bouwkundige en monoblok zwembaden, kunnen we nu betaalbare kunststof zwembaden op maat aanbieden.

De snelle plaatsing kunnen we garanderen door de eigen productie en ons eigen bouwteam dat ter beschikking staat.

Products Full
NeroPools monoblok zwembad

monoblok zwembad met poolhouse

Polypropyleen skimmer zwembad met houten poolhouse.

In deze ruime tuin werd een grijs polypropyleen zwembad aangelegd. Dit skimmer zwembad is voorzien van een hoektrap, led onderwaterverlichting en een automatisch rolluik. De strakke houten poolhouse herbergt de technische ruimte en vormt een mooi geheel met dit prachtige buitenzwembad.

Productgroep
Buitenleven
Polypropyleen zwembad met plage

Polypropyleen zwembad met plage

Polypropyleen zwembad met plage in bosrijke omgeving.

In deze bosrijke omgeving werd dit prachtige donkergrijze polypropyleen zwembad aangelegd. Op de plage kan je genieten van de zon met een drankje en een goed boek. Dit exclusieve zwembad is voorzien van een hoektrap, led onderwaterverlichting en een automatisch rolluik. Vanuit de woning geniet je van een feeëriek zicht op het zwembad en de mooie tuin.

Productgroep
Buitenleven