Nobilis | Handmade in Belgium

Een uniek tafeltje, een ambachtelijk gedraaid ijsje dat smaakt zoals vroeger of hippe one-of-a-kind babykleertjes. We zijn allemaal op zoek naar authentieke, handgemaakte en eerlijke producten. Dankzij het label Handmade in Belgium ben je er zeker van dat je Belgische kwaliteit koopt. Want wie het HIB-label draagt, maakt eigen kwaliteitsproducten op kleine schaal. Hier, in ons land.

Nobilis

Nobilis   <   Latijn adjectief:   edel, nobel, voortreffelijk, beroemd


In 1997 opende Liesbeth Gijbels haar juwelierszaak te Kermt - Hasselt. Ze bedacht haar juwelierszaak niet zomaar met de naam Nobilis: de gedreven ontwerpster haalt immers uitsluitend edele materialen in huis voor haar originele en kunstzinnige creaties.
 

De nadruk ligt bij Nobilis op juwelen die we als gediplomeerde goudsmeden zelf vervaardigen.  Ons ambachtswerk werd in 2017 erkend door Unizo die ons na een grondige screening het HIB label, handmade in Belgium, toekende. Een mooie beloning voor het werk dat we dag na dag met veel goesting uitvoeren.

Ons devies luidt voor 'elk wat wils' daarom kan je naast eigen juwelen ook bij ons terecht voor zilveren juwelen, kinderjuwelen en uurwerken.

Kom gerust een kijkje nemen en laat u onderdompelen in een "schitterende" wereld.

Liesbeth 

Nobilis

Diestersteenweg 123
3510 Kermt-Hasselt
België

Zaakvoerder(s):
Liesbeth Gijbels
HIB Labelhouder sinds:
2017
Productgroepen:
Accessoires
Volg ons via: