Handmade in Belgium – Handgemaakte kwaliteit

Een uniek tafeltje, een ambachtelijk gedraaid ijsje dat smaakt zoals vroeger of hippe one-of-a-kind babykleertjes. We zijn allemaal op zoek naar authentieke, handgemaakte en eerlijke producten. Dankzij het label Handmade in Belgium ben je er zeker van dat je Belgisch koopt. Want wie het HIB-label draagt, maakt eigen kwaliteitsproducten op kleine schaal. Hier, in ons land.

PARKET LINE

Pure Woodcraft

PARKET LINE

Onledegoedstraat 76B
8800 Roeselare
België

Zaakvoerder(s):
Joeri Verbrugghe
HIB Labelhouder sinds:
2015
Productgroepen:
Buitenleven
Decoratie
Interieur

Producten

Parket - massief, meerlagig, motief
Trappen
Houten terrassen
Gevel- en wandbekleding
Meubilair - tafels, banken

De geschiedenis van Parket Line gaat terug tot 1996. In dat jaar startte de 18-jarige oprichter Joeri Verbrugghe als zelfstandig plaatser van parketvloeren, steunend op zijn jeugdig enthousiasme, zijn werklust en zijn gedegen kennis van houten vloeren. Joeri is immers grootgebracht tussen de parketplanken.

In 2000 werd een eenmanszaak opgericht. Het klantenbestand groeide zienderogen en zo gebeurde in 2004 de omvorming tot bvba. Het huidige Parket Line was geboren.

Intussen beschikt Parket Line over een eigen, vaste equipe. Zaakvoerder Joeri Verbrugghe houdt echter steeds de vinger aan de pols en zorgt nog altijd eigenhandig voor de verkoop, de opstart en de opvolging van de projecten. Zijn echtgenote Laurence Carton neemt alle administratieve en boekhoudkundige taken voor haar rekening.

In 2008 werd een nieuwe toonzaal (240 m2) met aanpalend atelier gebouwd. De hele infrastructuur is erop bedacht om de plankenvloeren in optimale omstandigheden te kunnen stockeren in een klimaatgecontroleerde ruimte.

Van bij de opstart staat Parket Line voor kwaliteit, eerder dan voor kwantiteit. Intussen is ook innovatie een handelsmerk geworden van Parket Line, meer bepaald op het vlak van unieke afwerkingen en bewerkingen. In korte tijd wist Parket Line een stevige naam op te bouwen als vakman-parketteur met oog voor detail en met een stevige dosis knowhow in het plaatsen van traditioneel parket.

Products Full
Parket - massief, meerlagig, motief
Parket - massief, meerlagig, motief

Eigentijds en tegelijk tijdloos: dat is parket! Een parketvloer vult elk woonidee met sfeer en warmte. Parket bestaat in tal van houtsoorten, motieven en kleurtinten. Bij ons gebeurt de afwerking volledig ambachtelijk (maatwerk)

Mits correct onderhoud is een parketvloer zeer duurzaam. De kleur- en afwerkingsmogelijkheden zijn oneindig.

Productgroep
Interieur
Trappen
Trappen

Uw houten vloer en trap als één sereen geheel, het kan! We geven uw trap een afwerking identiek aan die van uw vloer.

Productgroep
Interieur
Houten terrassen
Houten terrassen

Een houten terras onderstreept uw natuurlijke buitenomgeving met stijl. Buitenbevloering moet vooruitlopen op de natuurelementen. Kwaliteit start bij de juiste materiaalkeuze. Wij werken vooral met Teak, Afrormosia, Ipé en Padouk.

Productgroep
Buitenleven
Gevel- en wandbekleding
Gevel- en wandbekleding

Verticale houttoepassingen voor binnen en buiten in diverse houtsoorten

Productgroep
Buitenleven
Meubilair - tafels, banken
Meubilair - tafels, banken

Onze creativiteit met hout loopt als een rode draad verder in massieve tafels en banken die we met de hand maken op maat van de klant.

Productgroep
Interieur