Handmade in Belgium – Handgemaakte kwaliteit

Een uniek tafeltje, een ambachtelijk gedraaid ijsje dat smaakt zoals vroeger of hippe one-of-a-kind babykleertjes. We zijn allemaal op zoek naar authentieke, handgemaakte en eerlijke producten. Dankzij het label Handmade in Belgium ben je er zeker van dat je Belgisch koopt. Want wie het HIB-label draagt, maakt eigen kwaliteitsproducten op kleine schaal. Hier, in ons land.

SWS Handbuilt Custom Wheels

SWS Handbuilt Custom Wheels

Van der Nootstraat 6
9310 Moorsel
België

Zaakvoerder(s):
Kris Seminck
HIB Labelhouder sinds:
2019
Productgroepen:
Buitenleven
Vrije tijd
Meer HIB
Volg ons via:

Producten

Bij ons geen machines maar mensen in het atelier.

Sinds 2006 hebben wij ons gespecialiseerd in het vervaardigen van handgemaakte fietswielen.  In ons atelier te Moorsel wordt elke wiel letterlijk nog manueel opgebouwd op basis van velgen, naven, spaken en nipples.

Advies is een cruciaal onderdeel van onze werking naar onze klanten toe.  Enkel het juiste wiel in de juiste fiets bij de specifieke klant staat garant voor jarenlang zorgeloos rijplezier.  Door ons vakmanschap en advies kunnen wij op de specifieke behoeften inspelen van de rijders en probleemoplossend werken. 

Wielen zijn één van de belangrijkste onderdelen van een fiets.

Wij dragen het persoonlijk contact met onze klanten hoog in het vaandel, in de fysieke winkel kan dit nog, die mate van advies en uitleg geven online is niet mogelijk.  Bijkomend maken wij hier bij de afwerking ook een persoonlijke wielset van door de keuze van de bestickering of te stemmen op de kleuren van de fiets.  Custom ontwerp, design en aanbrengen van de stickers gebeurt ook volledig in eigen beheer.

Regelmatig trekken wij er ook op uit met onze klanten voor een fietstocht...zo behouden wij het persoonlijk contact en krijgen wij ook de broodnodige feedback.  Ons vakmanschap heeft er toegeleid dat onze handgemaakte wielen 'UCI approved' zijn en daardoor ook door professionele renners in het internationale wielerpeloton mogen gebruikt worden.  In België ondersteunen we meerdere professionele atleten/atletes en jong opkomend talent.

Spring gerust binnen, de koffie staat altijd klaar !