't Karakske | Handmade in Belgium

Een uniek tafeltje, een ambachtelijk gedraaid ijsje dat smaakt zoals vroeger of hippe one-of-a-kind babykleertjes. We zijn allemaal op zoek naar authentieke, handgemaakte en eerlijke producten. Dankzij het label Handmade in Belgium ben je er zeker van dat je Belgische kwaliteit koopt. Want wie het HIB-label draagt, maakt eigen kwaliteitsproducten op kleine schaal. Hier, in ons land.

't Karakske

ambachtelijke chocolaterie

't karakske
't Karakske

Schoolstraat
38
8800 Roeselare
België

Zaakvoerder(s):
Geert Nemegeer
Patricia Huyghe
Productgroepen:
Lekker & lokaal
Volg ons via:

Producten

winkel 't karakske

Een zaak waar alles nog handmatig gebeurt. Kwaliteit en smaak komen bij ons op de eerste plaats. Met fierheid kunnen wij u vertellen dat we één van de weinige zijn in België die nog de hazelnootpasta zelf maken. Voortdurend zoeken wij nieuwe recepten zonder de oude technieken te vergeten, sommige recepten dateren nog van de grootouders. Wat ons ook onderscheidt van de concurrentie zijn de kleine modelletjes van pralines. Ons motto: Neem liever 2 pralines dan twee maal in dezelfde te moeten bijten.

Naast onze pralines maken we uiteraard holle figuren. Ook stukwerk op maat behoort tot onze specialiteiten. Voor elke gelegenheid kunnen we wel iets maken. U bedenkt het en wij maken het. Naast pralines en aanverwanten maken wij tevens patisserie, al dan niet gecombineerd met chocolade.

Products Full
winkel 't karakske

alles voor de chocolade liefhebber

Productgroep
Lekker & lokaal
Workshops

wij geven zowel bedrijfsbezoeken als workshops meer info op : https://karakske.be/wp-content/uploads/2019/03/Bezoek-ons-atelier.pdf