Handmade in Belgium – Handgemaakte kwaliteit

Een uniek tafeltje, een ambachtelijk gedraaid ijsje dat smaakt zoals vroeger of hippe one-of-a-kind babykleertjes. We zijn allemaal op zoek naar authentieke, handgemaakte en eerlijke producten. Dankzij het label Handmade in Belgium ben je er zeker van dat je Belgisch koopt. Want wie het HIB-label draagt, maakt eigen kwaliteitsproducten op kleine schaal. Hier, in ons land.

Tablouer

Dominique Delcourt, al 23 jaar zelfstandige en vrouwelijke lasser van design meubels. Starte in 2019, samen met haar dochters Tablouer.

Met haar scherpe oog voor design, ontwerpt én maakt Dominique krukken, tafels, wanden, ... Zelfs een eigen mobiele bar, geschikt voor verhuur op allerlei evenementen. Zo ook voor het bekende Panamarenko Tribute. Van een kleine verhuuropdracht groeide dit uit tot een volledige inrichting en productie van de Panamarenko shop en koffiebar. Dominique is, terecht, apetrots op het werk dat zij verzet met Tablouer. En niet alleen Dominique, maar ook haar kinderen werken hard mee om dit startende initiatief uit te bouwen tot een succes. 

 

Avondsetting met meubelen van Tablouer
Tablouer

Lerenveld 24
2547 Lint
België

Zaakvoerder(s):
Dominique Delcourt
HIB Labelhouder sinds:
2020
Productgroepen:
Decoratie
Interieur

Producten

Foto van barkruk Tablouette
Foto van barkruk Coté à Coté
Planche statafel
Detailfoto La Murale Tablouer

Onze producten worden vervaardigt in ons eigen atelier, samen met haar dochters werken zij elk meubelstuk af op hoog niveau en heel veel aandacht voor de afwerking. Wil je een kijkje komen nemen? Aarzel niet om ons te contacteren! 

Products Full
Foto van barkruk Tablouette

Tablouette - barkruk

Barstoel Tablouette is een moderne stoel met een industriële uitstraling. De natuurhouten eiken zitting zit comfortabel doordat de zijkanten schuin gebeiteld zijn zodat men zo de hoeken niet voelt. Deze barkruk voor één of twee personen is voorzien van metalen voetsteunen om het tafelen nog aangenamer te maken.

Tablouer heeft alles uit de kast gehaald om een design barstoel te creëren waarbij alle andere kunstoffen barkrukken in het niets verdwijnen.

Productgroep
Interieur
Foto van barkruk Coté à Coté

Coté à Coté - dubbele barkruk

Barstoel Côteàcôte is een moderne stoel met een industriële uitstraling. De natuurhouten eiken zitting zit comfortabel doordat de zijkanten schuin gebeiteld zijn en zo de hoeken niet voelbaar zijn. Deze barkruk voor twee personen is voorzien van metalen voetsteunen om het tafelen nog aangenamer te maken. Door zijn grotere oppervlakte is onze Coté à Coté super comfortabel om lang aan te tafelen.

Tablouer heeft alles uit de kast gehaald om een design barstoel te creëren waarbij alle andere kunstoffen barkrukken in het niets verdwijnen.

Productgroep
Interieur
Planche statafel

Planche - statafel

Deze luxe statafel is ideaal voor feestjes, verjaardagen, bruiloften en andere evenementen. Deze stoere cocktailtafel heeft een industriële uitstraling en zal een opvallende aanwinst zijn voor ieders feest, evenement en zelfs beursstand.

De geschrankte eikenhouten planken worden omsloten door een prachtig ontworpen zwart gepoederlakt frame. Deze hoge statafel is dan ook stevig genoeg voor de wildste bedrijfsfeesten of jubelea. Ze heeft een tafelblad 90 cm breed en 18 mm dik en is 104 cm hoog. Dit is de ideale stahoogte en ze is groot genoeg om 2 à 4 personen drankjes en hapjes te laten genieten!

Productgroep
Interieur
Detailfoto La Murale Tablouer

La Murale - wandmeubel

Wil je jouw bar op jouw evenement feestelijk inrichten? Lamurale barwand is een verrijdbare houten afscheidingswand op wielen, vervaardigd uit een houtendecorpaneel met oneffen, kleinere houten balkjes die van je bar een echte eye-catcher maken. De wand ziet eruit als een kunstwerk! Lamurale wand is een elegante kamerverdeler, maar kan ook perfect als mobiel decoratie-element dienen.

Lamurale barwand heeft een totale lengte van 180 cm en een hoogte van 200 cm wat hem ideaal maakt voor een open ruimte. Je kan hem in elke eventlocatie plaatsen die moet worden gescheiden voor privacy. In horecazaken, feestzalen en beursstanden kan het dan weer als een originele scheidingswand gebruikt worden, die naast het decoratieve ook functioneel kan ingezet worden.

Op de stevige zwarte metalen legplanken kan je zowel folders, fotokaders, producten maar ook glazen en servies etaleren. Onderaan de legplanken zijn er haken voorzien om uw kristallen champagne- en wijnglazen stijlvol op te bergen.

Productgroep
Interieur