Handmade in Belgium – Handgemaakte kwaliteit

Een uniek tafeltje, een ambachtelijk gedraaid ijsje dat smaakt zoals vroeger of hippe one-of-a-kind babykleertjes. We zijn allemaal op zoek naar authentieke, handgemaakte en eerlijke producten. Dankzij het label Handmade in Belgium ben je er zeker van dat je Belgisch koopt. Want wie het HIB-label draagt, maakt eigen kwaliteitsproducten op kleine schaal. Hier, in ons land.

Verdonck Desserts

Artisanale producent van roomijs, sorbets & desserts. 

Verdonck Desserts

Albert 1 laan 62
8630 Veurne
België

Zaakvoerder(s):
Bert Verdonck
Luc Verdonck
HIB Labelhouder sinds:
11/10/2023
Productgroepen:
Lekker & lokaal
Volg ons via:

Producten

IJS ZIT IN ONS DNA

De familie Verdonck uit Veurne is al sinds de 20e eeuw actief in de productie van roomijs. Het begon allemaal rond 1950, toen Pierre Verdonck  en Gabrielle Van Sevenant een eerste kleine winkel oprichtten in het hart van Veurne. Sindsdien heeft de familie Verdonck zich gespecialiseerd in het maken van heerlijk ambachtelijk roomijs en divers snoepgoed.

​Vandaag de dag is de familie Verdonck al aan haar vierde generatie toe en staat ze nog steeds garant voor hoogwaardig roomijs. Het geheim van ons succes ligt in de combinatie van jarenlange productkennis en hoogwaardige ingrediënten. Wij gebruiken enkel verse melk, room en natuurlijke ingrediënten om ons roomijs te maken. ​

​Wij zijn dan ook zeer gepassioneerd over ons vak en dat is duidelijk te merken in de smaak van ons ijs. Ons assortiment omvat een brede selectie van smaken, van klassieke vanille en chocolade, maar ook veel lekkere sorbets. ​

​Onze passie voor het maken van heerlijk ijs heeft ons geholpen om een sterke reputatie op te bouwen en onze klanten te blijven verrassen en verwennen, generatie na generatie.